Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/11/2022
Artă & Cultură

”Harap Alb” revine pe scena Teatrului Gong în acest weekend

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”Harap Alb” revine pe scena Teatrului Gong în acest weekend Share ”Harap Alb” revine pe scena Teatrului Gong în acest weekend


Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în acest final de săptămână unul dintre cele mai premiate spectacole de la Sibiu.

Distins cu premiile pentru regie și reteatralizarea unui text clasic în cadrul Festivalului Internațional „ImPuls” de la București, dar și premiul pentru cea mai bună scenografie în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Gulliver” din Galați, spectacolul de la Sibiu va putea fi urmărit pentru ultima dată în acest an:

  • sâmbătă, 19 noiembrie, de la orele 11:00 și 18:00
  • duminică, 20 noiembrie, de la ora 11:00

„Harap Alb” este povestea maturizării unui băiat în timpul unei călătorii iniţiatice în care învaţă să-şi facă prieteni, să găsească soluţii pentru situaţii complicate, să aibă încredere în oameni şi să deosebească binele de rău. La finalul acestui drum, Harap Alb merită răsplata pentru că a fost curajos, şi-a folosit inteligenţa şi şi-a exersat bunătatea.

Spectacolul lui Gavriil Pinte vizualizează povestea aşa cum a fost ea scrisă de Ion Creangă: personajele sunt create din hârtie şi lemn, schimbările de decor şi costume se fac la vedere, sub ochii copiilor, iar povestea scrisă iese din carte şi prinde viaţă pe scenă.

Decorurile și costumele pentru acest spectacol poartă semnătura scenografului Roxana Ionescu, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii și actrițele Lucia Barbu, Mircea Corcoveanu, Raluca Răduca, Barbara Crişan, Paul Bondane, Gabriela Mitrea, Raluca Pavel, Angela Páskuy, Adrian Prohaska. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 5 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială și siguranță sanitară. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută