Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/11/2022
Lifestyle / Sport

Prima ediție a Ligii Sibiene Baschet a ajuns la final

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Prima ediție a Ligii Sibiene Baschet a ajuns la final Share Prima ediție a Ligii Sibiene Baschet a ajuns la final


Liga Sibiană de Baschet, un proiect marca BC CSU Sibiu, și-a desfășurat prima ediție în perioada 8-9 noiembrie la Sala Transilvania din Sibiu. În premieră la Sibiu a fost organizată o ligă destinată amatorilor, iar în competiție au participat opt echipe. A fost o atmosferă caldă de-a lungul celor două zile, cu multă voie bună atât în tribune, cât și pe parchet.

S-a jucat în format knock-out, iar la toate jocurile s-a ținut statistica. În total au avut loc 12 partide, inclusiv cele pentru ocuparea locurilor 5-8. Rezultatele consemnate au fost următoarele:

 

Marți – 8 noiembrie

Aztes vs IFM Prover – 14-16

Old Boys Sibiu vs Papa Baschet – 44-22

CSU +40 vs Marquardt Fighters – 21-29

IFM Efector vs CSU 1 +40 – 14-18

Azets vs Papa Baschet – 19-42

CSU +40 vs IFM Efector – 20-14

 

Miercuri – 9 noiembrie

Semifinală 1-: IFM Prover vs Old Boys Sibiu 19-36

Semifinală 2: Marquardt Fighters vs CSU 1 +40 18-12

Locurile 7/8: Azets vs IFM Efector 9-10

Locurile 5/6: Papa Baschet vs CSU +40 39-22

Finala mică: IFM Prover vs CSU 1 +40 14-21

Finala mare: Old Boys Sibiu vs Marquardt Fighters 33-19

 

Old Boys Sibiu sunt primii campioni ai Ligii Sibiene de Baschet. Echipa a fost rasplătită cu trofeul de învingătoare și medaliile aferente, iar în plus toți membrii săi sunt invitații BC CSU Sibiu vineri, 11 noiembrie, la Cinegold la o seară de film. Acolo vor fi prezenți și jucătorii echipei noastre de seniori, pentru a viziona filmul Black Adam.

Podiumul a fost completat de Marquardt Fighters și  CSU 1 +40 Sibiu.

Au fost acordate și două premii speciale. Scorer of the tournament – Radu Cinezan (Papa Baschet) și MVP – Raul Hurbean (Old Boys Sibiu). Cei doi sunt așteptați sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 10:00, alături de seniorii BC CSU Sibiu, unde vor participa la o incursiune plina de adrenalină pe Circuitul Paralel din spatele bazei pompierilor- din cartierul Strand – oferită de Motorsport Sibiu prin Paul Popa(o tură cu mașina de raliu în postura de copilot).

De-a lungul turneului, echipele au fost ghidate de pe margine de jucătorii lui BC CSU Sibiu. Fiecare echipă a avut pe bancă doi componenți ai echipei noastre de seniori, câte un principal și un secund. La festivitatea de premiere, Miguel Angel Hoyo și Mikel Ereno au înmânat trofeele, medaliile și premiile speciale.

De asemenea, clubul nostru dorește să le mulțumească tuturor participanților la competiție, care vor avea acces gratuit la meciul din 3 decembrie al BC CSU Sibiu VS CSM Ploiesti. Accesul se va face pe intrarea din spate, conform listei de inscriere. Ora de disputare va fi anuntată.

Nu în ultimul rând, le mulțumim și partenerilor de la Decathlon, Cine Gold și Motosport Sibiu – prin Paul Popa, pentru premiile oferite la prima ediție a Ligii Sibiene.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută