Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/11/2022
Lifestyle

Din 10 noiembrie începe Black Friday la AFI Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Din 10 noiembrie începe Black Friday la AFI Brașov Share Din 10 noiembrie începe Black Friday la AFI Brașov
Din 10 noiembrie începe Black Friday la AFI Brașov


Ți-ai pregătit lista cu cadourile de Crăciun pentru cei dragi? Luna noiembrie aduce reduceri faine în toate magazinele din centrul comercial AFI Brașov. Și devine astfel o perioadă bună pentru shopping, fie că e vorba de completarea garderobei pentru sezonul rece sau de electrocasnicele sau gadget-urile din lista dorințelor personale, fie că e vorba de lista dorințelor pentru Moș Crăciun.

Începând de joi, 10 noiembrie încep campaniile de Black Friday cu reduceri de până la 80%. Unele campanii sunt active doar în weekend-ul 11 – 13 noiembrie, altele durează până la finalul lunii. Te invităm pe pagina de facebook AFI Brașov să descoperi toate campaniile de Black Friday din mall.

NOIembrie nu este doar despre shopping și achiziții NOI la AFI Brașov, ci și despre timp fain pentru NOI.

Îți reamintim că până în 21 noiembrie te mai poți bucura de Muzeul Simțurilor inaugurat în weekend-ul aniversar, în zonele implementate în esplanada de la etajul 1 și pe Podul Artiștilor, vis a vis de Obstentum din mall. Te așteptăm să te distrezi alături de prieteni cu Funny mirros, Patul cu cuie, Camera cu susul în jos, Swap faces, Kaleidoscop și expoziția cu Iluzii Optice.

Ne vedem la mall!

Din 10 noiembrie începe Black Friday la AFI Brașov
Din 10 noiembrie începe Black Friday la AFI Brașov

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută