Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2022
Eat & Drink

Jerry’s Pizza inaugurează prima unitate din Cluj-Napoca

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Jerry’s Pizza inaugurează prima unitate din Cluj-Napoca Share Jerry’s Pizza inaugurează prima unitate din Cluj-Napoca
jerry's pizza


În anul aniversării a 25 de ani de activitate, Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai importanți operatori din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, inaugurează cel de-al 25 magazin, în urma unei investiții de aproximativ 200.000 de euro. 

Primul magazin din Cluj-Napoca este situat pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 2 și are o echipă formată din 25 de angajați. O parte a echipei a fost instruită în ultimele 6 luni în magazine din București, dar cea mai mare parte a colegilor vor beneficia de training local, alături de o echipă venită în Cluj special pentru acest scop. Mai mult de jumătate din personal este reprezentat de echipa de livrare, care are la dispoziție și o flotă proprie de 10 vehicule. 

„Clujul este un oraș important pentru noi și reprezintă o adevărată provocare, atât prin prisma unei noi piețe de desfacere, dar mai ales din punct de vedere logistic și al costurilor. Având in vedere că lucrăm cu produse și ingrediente proaspete și sensibile, cum este aluatul pentru pizza, trebuie sa ne asigurăm că livrarea acestora de la laboratorul de producție din București este făcută la timp și in siguranță.

  În Cluj exista un potențial mare de dezvoltare a segmentelor de delivery și take-away, segmente care reprezintă esența businessului nostru, cu peste 95% din totalul activității noastre. Clujul face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei în dorința noastră de a livra „Gustul care se știe dintr-o felie” la ușa cât mai multor consumatori din România”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

În perioada 1 noiembrie 2022-15 ianuarie 2023, clujenii vor beneficia de oferte de -25% la prima comandă online, dar și la o serie de produse disponibile pe canalele de comandă online.

Comanda minimă pentru livrare este de 35 de lei, iar pentru comenzile din zona principală de livrare, cu valoare mai mică de 60 lei, se aplică si o taxă de transport de 2.99 lei. Magazinul din Cluj are de asemenea și 22 de locuri pentru consumul produselor în regim «dine-in».

Jerry’s Pizza este prima companie care a adus în 1997, în România, pizza în stil american, tip New York Style, cu blat întins manual, pe mălai, dar și sistemul „make your own pizza” în care clientul își poate alege combinația preferată de toppinguri. Meniul actual oferă și posibilitatea selecției dintr-o listă de peste 20 de sortimente de pizza, cu 3 variante dimensionale și 3 tipuri de blat, precum și o serie de alte produse cu specific american cum ar fi: BBQ Wings, Onion Rings, Pizzert (Pizza desert), Stripwich, sau Paste.

Recent, compania a lansat o nouă versiune a aplicației mobile pentru Android și iOS, precum și o nouă platformă web pentru comenzi online. 

 

***

 

Despre Jerry’s Pizza

Jerry’s Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 25 de ani, fiind acum unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața delivery și take-away autohtonă. În prezent, Jerry’s Pizza deține 25 de magazine și o echipă de peste 700 de angajați, iar zona de livrare acoperă orașele București, Brașov, Constanța, Cluj, Craiova, Pitești, Ploiești, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora. 

Pentru a fi la curent cu noutățile Jerry’s Pizza, puteți urmări site-ul și conturile de social media ale companiei:

Facebook: facebook.com/JerrysPizza.ro

Instagram: www.instagram.com/jerryspizza_

Website: www.jerryspizza.ro

Aplicație mobilă: disponibilă în Google Play , App Store, HuaweiGalery

 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută