Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2022
Artă & Cultură / Teatru

Adrian Titieni vine la „Dialoguri fără mască”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Adrian Titieni vine la „Dialoguri fără mască” Share Adrian Titieni vine la „Dialoguri fără mască”
dialoguri fără mască


Teatrul Nottara lansează în luna octombrie proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea. Dialogurile vor fi moderate de criticul de teatru Monica Andronescu.

Invitatul lunii octombrie este Adrian Titieni, actor de mare succes pe scenă și în film, profesor de Arta Actorului, vedetă de televiziune. Cu zeci de roluri în palmares, Adrian Titieni este iubit de critică și de publicul larg în aceeași măsură, un artist cu șarm pe care aștepți cu nerăbdare să-l revezi într-o altă producție și care, prin simpla prezență, impune eleganță și valoare.

Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara. Tema întâlnirii va fi: „Teatrul și filmul, dincolo de notorietate, mode și modele”.

„De multe ori cădem în capcana senzaționalului de dragul senzaționalului, a artificiului, a artefactului, avem senzația că acolo unde lucrurile sunt cu tușă groasă se întâmplă ceva, e creativitate. Or, creativitatea e conținută cred, în aerul pe care-l respirăm și fără de care n-am putea exista. E inodor, incolor. Și totuși, are un tip de consistență necesar clipă de clipă. În măsura în care un fenomen teatral poate ajuta la educarea noastră și la înnobilarea noastră, la vulnerabilitatea noastră, în sensul cel mai bun și propriu al cuvântului, ar trebui să fie discret. Această discreție lipsește.” – Adrian Titieni

Biletele la reprezentația oficială pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenția teatrului (bd. Magheru nr. 20, sect. 1, București).

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută