Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2022
Artă & Cultură / Teatru

Spectacolul “Dă-i bătaie” ajunge în premieră la Teatrul Sică alexandrescu din Braşov pe 25 octombrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Spectacolul “Dă-i bătaie” ajunge în premieră la Teatrul Sică alexandrescu din Braşov pe 25 octombrie Share Spectacolul “Dă-i bătaie” ajunge în premieră la Teatrul Sică alexandrescu din Braşov pe 25 octombrie
Dă-i bătaie


Un spectacol ca face valuri printre iubitorii de teatru ajunge pentru prima data pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, marţi 25 octombrie de la ora 19.00.

“Dă-i bătaie” este premiera momentului, un spectacol actual, ce demontează stereotipuri, sparge tabu-uri și spune lucrurilor pe nume, într-un parcurs în care de la hohot de râs la fior de plâns și viceversa, nu e decât un pas.

Trăirile intense, părerile contradictorii, subiectele controversate şi jocurile de culise sunt doar câteva dintre elementele cheie ce construiesc cele 7 secvențe puse în scenă de7 actori foarte iubiţi de public. Aduși împreună de fascinantul text al dramaturgului Alexandru Popa, Marius Manole , Medeea Marinescu , Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor, Diana Roman, Şerban Pavlu și Andi Vasluianu devin pentru prima oară în carieră colegi în același spectacol, dăruindu-ne un eveniment teatral de marcă, în regia lui Vlad Zamfirescu.

În cele șapte scene ale spectacolului, care se derulează cinematografic, rapid și provocator, publicul este prins de tumultul acţiunii și purtat într-o poveste profund umană și cu adevărat memorabilă. În completarea talentului excepțional al celor șapte actori, printre atuurile spectacolului se numără, viziunea regizorală discret rafinată a lui Vlad Zamfirescu și răsturnările de situație, de ritm și de emoție, marca Alex Popa.

Distribuţie: Marius Manole , Medeea Marinescu , Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor , Diana Roman, Şerban Pavlu și Andi Vasluianu

Regia: Vlad Zamfirescu

Bilete sunt disponibile pe Ticketstore.ro, BLT.ro şi Iabilet.ro

Vezi AICI mai multe evenimente din Brașov!

Dă-i bătaie

Dă-i bătaie

Dă-i bătaie

Dă-i bătaie

Dă-i bătaie

Dă-i bătaie

Dă-i bătaie

Galerie imagini

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută