Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2022
Muzică

ARSENIUM, fost O-Zone, este cel mai nou ambasador CLAPART

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ARSENIUM, fost O-Zone, este cel mai nou ambasador CLAPART Share ARSENIUM, fost O-Zone, este cel mai nou ambasador CLAPART
Arsenium Clapart


ARSENIUM, fost O-Zone, este cel mai nou ambasador CLAPART

CLAPART, primul proiect românesc de mare anvergură ce utilizează tehnologia blockchain pentru a ajuta fanii să nu mai fie doar consumatori de artă, ci și investitori de artă, îl
anunța ca si ambasador pe Arsenie Todiraș, cunoscut sub numele de ARSENIUM, cântăreț, ce a făcut parte din trupa eurodance ce a cucerit topurile europene în anii 2000, O-ZONE.

Era cel mai tânăr membru din grupul muzical O-ZONE ce a reușit să lanseze hit după hit. “Dragostea din Tei” rămâne un cântec emblematic în istoria genului muzical eurodance, cântec ce a reușit să obțină prima poziție în 27 de țări, inclusiv în Franța, Germania sau Elveția. La momentul actual, videoclipul oficial are peste 150 de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 200 de milioane de ascultări pe Spotify.

Din 2005, artistul și-a continuat cariera solo sub numele ARSENIUM, acum fiind foarte faimos și popular pe plan internațional, dar mai ales în Asia de Nord-Vest și Europa de Est unde cucerește inimile miilor de fani cu fiecare single lansat.

“Mă încântă această inițiativă pentru că reprezintă viitorul nostru ca artiști. Este absolut fantastică idea unei relații multe mai strânse cu fanii și cred că acest proiect va revoluționa industria de media și divertisment cu noi oportunități într-o relație deja complexă artist-fan!“, a spus Arsenie, despre colaborarea cu proiectul CLAPART.

Arsenium Clapart

“Sunt foarte fericit că acest concept revoluționar propus de CLAPART ia amploare foarte repede, iar artiști de renume aleg să dea fanilor șansa de a deveni partenerii lor de business. Îi mulțumesc lui Arsenium pentru că împreună putem purta proiectul nu doar în orice țară, ci putem chiar ajunge la stratul de ozon. Single-urile sale și ale poate celei mai cunoscute trupe eurodance ne vor ajuta să rupem zidul invizibil dintre artist și fani și să scriem o nouă poveste de succes a artei digitalizate!“ a declarat Tudor Fornea, Chief Executive Officer al CLAPART.

Despre Arsenium

Arsenium, pe numele său real Arsenie Todiraș, este un cântăreț de muzică din Republica Moldova. De la sfârșitul anilor 90 până în 2005 a făcut parte din trupa mult cunoscută O-ZONE, iar de atunci a cunoscut faima pe cont propriu, construindu-și o carieră solo de succes în Rusia. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Arsenium, puteți accesa:

Despre CLAPART

CLAPART este primul proiect românesc de inovație socială care aduce tehnologia blockchain și criptomonedele pe piața de media & entertainment, prin propunerea unui ecosistem descentralizat revoluționar, în care finanțarea, producția și aprecierea operei create devin o experiență comună pentru creatori și fani. Pentru a afla mai multe despre CLAPART și tehnologia inovatoare pe care o propune, pentru a cunoaște echipa sau pentru a intra în comunitatea proiectului, puteți accesa www.clapart.com.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.