Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2022
Artă & Cultură / Teatru

„Depresia, prietena mea” la Teatrul Improbabil

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Depresia, prietena mea” la Teatrul Improbabil Share „Depresia, prietena mea” la Teatrul Improbabil


Teatrul Improbabil lansează „Depresia, prietena mea”, al șaselea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Mai ții minte teatrul radiofonic din copilărie? Vremurile s-au schimbat, și ne-am schimbat și noi obiceiurile. Acum ascultăm oriunde și oricând avem timp: pe drum, în parc, acasă.

Teatrul Improbabil te invită la teatru radiofonic reinventat în teatru sonor. Să asculți spectacole create special pentru a fi ascultate, de către noua generație de regizori, sound designeri și muzicieni români. Tot ce ai nevoie este un telefon și o pereche de căști.

Pe data de 8 octombrie 2022, la ora 20.00, Teatrul Improbabil te invită, în premieră, la „Depresia, prietena mea” de Sabina Balan, exclusiv pe platforma Streamerse!

Este al șaselea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” și este gratuit timp de 24h de la lansare, apoi disponibil la prețul de 19 lei.

Spectacolul abordează tema depresiei într-un mod relaxat și original, imaginând creierul ca o instituție plină de încrengături, de sisteme, orgolii și aspirații.

În sediul central al creierului, un tânăr artist e comisionat să lucreze la o campanie de informare împreună cu Inspectorul Depresie, un tip dificil, cu o reputație proastă. Cei doi trebuie să învețe să lucreze împreună.

„Depresia, prietena mea” este produs de Teatrul Improbabil în parteneriat cu depreHUB, primul hub antidepresie din România – un proiect al Asociației Happy Minds.

Depresia

„Depresia, prietena mea” de Sabina Balan

Regia: Mara Oprea
Sound Design: Adrian Piciorea
Distribuție: Istvan Teglas, Rodica Lazăr, Iosif Paștina, Oana Predescu, Dan Pughineanu, Ioana Niculae, Cezara Petredeanu

Ulterior lansării spectacolului, pe pagina de YouTube a Teatrului Improbabil, vei putea asculta și un podcast gratuit în care demontăm mituri despre depresie.

Realizată în parteneriat cu ONG-uri de profil, stagiunea „Ceilalți viruși” își propune să demaște teme sociale ascunse în timpul pandemiei, precum: mastectomia, relațiile toxice, relațiile de co-dependență, limite în cadrul relației de prietenie, depresie și alte situații dificil de abordat.

Mai multe detalii despre producțiile Teatrului Improbabil, precum și Q&A-uri cu echipele de creație, behind the scenes și alte materiale găsești pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Teatrul Improbabil. Ascultă, acum ești la teatru.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.