Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2022
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul Improbabil lansează „Dialog incomplet despre limite”, al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Improbabil lansează „Dialog incomplet despre limite”, al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” Share Teatrul Improbabil lansează „Dialog incomplet despre limite”, al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”


Ți-era dor de teatrul radiofonic? Noua da. Sentimentul special pe care ți-l dădeau poveștile ascultate înainte de culcare. Modul în care imaginația ta era cuprinsă de povești. De tot felul de imagini, fețe și peisaje. Teatrul Improbabil te invită la teatru radiofonic reinventat în teatru sonor.  Să-ți iei căștile, să-ți găsești cel mai confortabil loc din cameră și să asculți spectacole create special pentru a fi ascultate, de către noua generație de regizori, sound designeri și muzicieni români. 

Teatrul Improbabil lansează „Dialog incomplet despre limite”, al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Pe data de 26 septembrie 2022, la ora 20.00, Teatrul Improbabil te invită, în premieră, la „Dialog incomplet despre limite” de Mădălina Stoica, exclusiv pe platforma Streamerse! Este al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” și este gratuit timp de 24h de la lansare, apoi disponibil la prețul de 19 lei. 

Spectacolul vorbește despre limite într-o lume în continuă schimbare: un el și o ea poartă o conversație pentru o lucrare de disertație despre tema limitelor în relațiile de prietenie. Pe parcursul discuției, relația dintre cei doi se schimbă, testându-și propriile limite.

„Dialog incomplet despre limite” este produs de Teatrul Improbabil în parteneriat cu In a Relationship, un proiect de prevenție a violenței de cuplu între adolescenți, creat de Fundația Friends For Friends.

„Dialog incomplet despre limite” de Mădălina Stoica

  • Asistent Regie: Alexandru Mircioi
  • Sound Design: Tijana Marjanovic și Robert Găgeată
  • Distribuție: Carol Ionescu, Ștefana Micu alături de Ștefania Cîrcu, Vlad Ionuț Popescu, Ramona Niculae, Teo Dincă 

Teatrul Improbabil lansează „Dialog incomplet despre limite”, al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Ulterior lansării spectacolului, pe pagina de YouTube a Teatrului Improbabil, vei putea asculta și un podcast gratuit pe tema limitelor în cadrul relațiilor de prietenie și nu numai.

Realizată în parteneriat cu ONG-uri de profil, stagiunea „Ceilalți viruși” își propune să demaște teme sociale ascunse în timpul pandemiei, precum: mastectomia, relațiile toxice, relațiile de co-dependență, limite în cadrul relației de prietenie, depresie și alte situații dificil de abordat.

Mai multe detalii despre producțiile Teatrului Improbabil, precum și Q&A-uri cu echipele de creație, behind the scenes și alte materiale găsești pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Teatrul Improbabil. Ascultă, acum ești la teatru.

𝑇𝑒𝑎𝑡𝑟𝑢𝑙 𝐼𝑚𝑝𝑟𝑜𝑏𝑎𝑏𝑖𝑙𝐶𝑒𝑖𝑙𝑎𝑙𝑡̦𝑖 𝑉𝑖𝑟𝑢𝑠̦𝑖

𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑐𝑜𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐴𝐹𝐶𝑁. 𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑎 𝑛𝑢 𝑟𝑒𝑝𝑟𝑒𝑧𝑖𝑛𝑡𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑚𝑜𝑑 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡̦𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝐹𝑜𝑛𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙. 𝐴𝐹𝐶𝑁 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎𝑢 𝑑𝑒 𝑚𝑜𝑑𝑢𝑙 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑜𝑡 𝑓𝑖 𝑓𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖𝑡𝑒. 𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑖̂𝑛 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔𝑖𝑚𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑎𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆𝑟𝑖𝑖.

𝑃𝑎𝑟𝑡𝑒𝑛𝑒𝑟𝑖: 𝑆𝑡𝑟𝑒𝑎𝑚𝑒𝑟𝑠𝑒, 𝑈𝑁𝐴𝑇𝐶, 𝐴𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐼𝑀𝑈𝑁𝐼𝑆, ISTT, FFFF – In a Relationship, Reactor de creație și experiment, depreHUB, ALIAT

𝑃𝑎𝑟𝑡𝑒𝑛𝑒𝑟𝑖 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑎: 𝐿𝑖𝑡𝑒𝑟𝑁𝑒𝑡, 𝑍𝑖𝑙𝑒 𝑠̦𝑖 𝑁𝑜𝑝𝑡̦𝑖, 𝑆𝑐𝑒𝑛𝑎 9, 𝐼𝑄𝑎𝑑𝑠, 𝑁𝑜𝑖3.𝑙𝑖𝑓𝑒, 𝑅𝑒𝑓𝑙𝑒𝑘𝑡𝑜𝑟

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută