Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2022
Artă & Cultură

Teatrul Masca – premieră a stagiunii outdoor 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Masca – premieră a stagiunii outdoor 2022 Share Teatrul Masca – premieră a stagiunii outdoor 2022
teatrul masca


Teatrul Masca și Muzeul Municipiului București îi invită pe locuitorii capitalei să sărbătorească ”Zilele Bucureștiului” în curtea Casei Filipescu-Cesianu, în cadrul proiectului În apropierea sfinților de la Văcărești – fresce și teatru

În cadrul manifestărilor dedicate ”Zilelor Bucureștiului”, Teatrul Masca și Muzeul Municipiului București vă invită la un eveniment cu totul special, în ziua în care se împlinesc exact 563 de ani de la prima atestare a orașului București.

Marți, 20 septembrie, de la ora 18.00, la Casa Filipescu-Cesianu, Sala Lapidarium, se vizitează gratuit expoziţia „În apropierea sfinţilor. Frescele de la Văcăreşti după 40 de ani”. Seara va continua cu spectacolul Teatrului Masca „O crimă perfectă (Îngerii de la Văcărești)”, pe platoul din curtea Casei Filipescu Cesianu.

teatrul masca

Premieră a stagiunii outdoor 2022 a Teatrului Masca, spetacolul este bazat pe documente de epocă și pe memoriile celor implicați în derularea evenimentelor, aducând în fața spectatorilor contemporani istoria tragică a distrugerii celei mai mari mănăstiri ortodoxe din Europa de Sud-Est, întâmplată în ultimii ani ai regimului comunist.

Considerăm că este oportună ideea de a propune bucureștenilor o nouă experiență în care pot (re)descoperi o dimensiune importantă a orașului în care locuiesc, pornind de la ideea că pentru un oraș semnificative nu sunt numai monumentele care încă sunt în picioare ci și acelea care – reprezentative pentru trecutul său – au dispărut, dintr-un motiv sau altul.

Intrarea este liberă și se face pe baza unei rezervări la: office@masca.ro sau la numărul de telefon: 0733.048.516

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută