Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/09/2022
TV

Crime+Investigation: Recomandările lunii septembrie 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Crime+Investigation: Recomandările lunii septembrie 2022 Share Crime+Investigation: Recomandările lunii septembrie 2022


Crime + Investigation

Anunță-mă când ajungi acasă (10×60’)

Premiera sâmbătă, 3 septembrie, ora 23:00
Titlul original: #TextMeWhenYouGetHome

Hashtag-ul #TextMeWhenYouGetHome („Anunță-mă când ajungi acasă”) a stârnit o conversație globală despre vulnerabilitatea și nesiguranța pe care o simt femeile atunci când sunt singure în locuri publice. Această nouă serie prezintă poveștile femeilor care au fost răpite, rănite și chiar ucise de o persoană întâlnită în locuri publice.

În fiecare episod, poveștile lor sunt spuse prin interviuri emoționante, însoțite de reconstituiri ale evenimentelor, transcrieri ale convorbirilor telefonice și alte „urme” digitale lăsate în urmă de victime, folosite ulterior de anchetatori pentru a rezolva cazul. În mai multe episoade, femeile care au supraviețuit atacului agresorilor au ales să vorbească public despre experiențele lor.

Crime + Investigation

Motiv pentru crimă (44×30’)

Titlul original: Motive To Murder
Premiera 5 septembrie, de luni până vineri, de la ora 21:00

Când un distins medic al Marinei SUA și soția sa sunt înjunghiați în casa lor din San Diego, poliția pornește în căutarea unui ucigaș brutal. Când un bunic iubit dispare în zona rurală a statului Utah, un simplu caz de dispariție devine o crimă complexă de răpire și o crimă șocantă. Iar atunci când în spitale din New Jersey și Pennsylvania pacienții mor în mod misterios, se răspândește un zvon conform căruia aceasta este mâna unui ucigaș în serie.

Seria „Motiv pentru crimă” face o analiză psihologică a cazurilor de crimă care au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume: de la crime pasionale și criminali în serie la crime de ocazie și împușcături în masă.

crime + investigation

Orașul Crimelor – Sezonul 1 (10×60’)

Titlul original: Murdertown
Premiera 5 septembrie, lunea, de la ora 23:00

Actrița și prezentatoarea Katherine Kelly (Happy Valley; Secrete oficiale) prezintă unele dintre cele mai șocante crime din Marea Britanie, făcând o analiză complexă a impactului crimei asupra comunităților locale.

Seria documentară reconstruiește pas cu pas rezolvarea crimelor, prezentată din punctul de vedere al celor imediat afectați, prietenii și rudele victimelor, uneori chiar cei puși sub acuzare.

Crime+Investigation: Recomandările lunii septembrie 2022

În fiecare episod Katherine Kelly călătorește în orașele și comunitățile locale unde au avut loc crimele pentru a expune poveștile tragice și modul în care viețile și locurile sunt afectate de crimele șocante.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.