Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2022
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” Share Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”


Te-ai întrebat vreodată de ce e capabilă mintea umană? Într-o lume în care suntem suprastimulați de sugestii vizuale, Teatrul Improbabil, primul teatru sonor independent din România, îți sugerează să te retragi un pic spre tine. Să-ți iei căștile, să-ți găsești cel mai confortabil loc din cameră și să asculți spectacole sonore imersive, create de noua generație de regizori, sound designeri și muzicieni români.

Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Pe data de 2 septembrie 2022, la ora 20.00, Teatrul Improbabil te invită, în premieră, la „Vânătoarea de struți” de Alexandru Gorghe, exclusiv pe platforma Streamerse! Este al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” și este gratuit timp de 24h de la lansare, apoi disponibil la prețul de 19 lei.

Povestea surprinde o relație dintre un elev și profesoara lui de literatură, care se transformă într-un amalgam de amintiri corupte, care nu mai au nicio legătură cu realitatea. Un spectacol despre manipulare, confuzie și abuz de putere.Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

„Vânătoarea de struți” este produs de Teatrul Improbabil în parteneriat cu Reactor de creație și experiment Cluj-Napoca, studio de teatru, centru de cercetare, loc de întâlnire – un spațiu în mișcare în centrul unui oraș dinamic.

Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

  • „Vânătoarea de struți” de Alexandru Gorghe
  • Regia: Andreea Lucaci
  • Sound design & muzică: Robert Găgeată
  • Cu: Mihaela Sîrbu, Bogdan Iancu

Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Ulterior lansării spectacolului, pe pagina de YouTube a Teatrului Improbabil, vei putea asculta și un podcast gratuit pe tema abuzurilor din cadrul instituțiilor de învățământ.

Realizată în parteneriat cu ONG-uri de profil, stagiunea „Ceilalți viruși” își propune să demaște teme sociale ascunse în timpul pandemiei, precum: mastectomia, relațiile toxice, relațiile de co-dependență, limite în cadrul relației de prietenie, depresie și alte situații dificil de abordat.

Mai multe detalii despre producțiile Teatrului Improbabil, precum și Q&A-uri cu echipele de creație, behind the scenes și alte materiale găsești pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Teatrul Improbabil. Ascultă, acum ești la teatru.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.