Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/08/2022
TV

Disney a depășit Netflix la numărul de utilizatori

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Disney a depășit Netflix la numărul de utilizatori Share Disney a depășit Netflix la numărul de utilizatori


Grupul Disney a anunțat că a depășit Netflix în ceea ce privește numărul de abonați. Prin cele 4 platforme de streaming (STAR+, Disney+, Disney+ hotstar și Hulu) Disney a reușit să ajungă la un număr de 25 de milioane de utilizatori la sfârșitul lunii iulie. Ca și comparație, Netflix a avut 221,1 de milioane de useri la sfârșitul aceleiași luni.

Disney a depășit Netflix la numărul de utilizatori 

De asemenea, în ultimele 6 luni Disney a câștigat un plus de 3% în ceea ce privește market share-ul. În același timp, performanța platformei Netflix a fluctuat în cele 6 luni. De exemplu, dacă în martie avea un market share de 27%, până la finalul lunii iunie a picat cu 3%.

Platforma Disney+ a devenit disponibilă în România în luna iunie a acestui an și mai este de menționat că numărul de utilizatori la nivel global la care vrea să ajungă la final de 2024 este de  215-245 milioane. 

De asemenea, până la finalul acestui an Disney+ va lansa versiunea cu reclame, urmând ca în 2023 să facă și Netflix aceeași mișcare, care va veni la pachet cu o ieftinire a abonamentului.

Pe Disney+ românii pot vedea seriale și filme din universurile Star Wars, Marvel, dar și multe animații și producții originale.  

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută