Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2022
Eat & Drink

5 locuri nou deschise în București

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 locuri nou deschise în București Share 5 locuri nou deschise în București


Continuăm să-ți prezentăm ce locuri noi apar în peisajul bucureștean, pentru că, deși autoritățile pun din ce în ce mai mare presiune pe antreprenorii din HORECA, aceștia se încăpățânează să supraviețuiască, iar în oraș apar constant locuri noi și interesante. Deci, iată ce localuri am mai descoperit că și-au deschis ușile în ultimele luni. 

Butter 

Butter e o cafenea care și-a făcut apariția prin zona de nord a orașului în ultima jumătate de an. Locul arată foarte bine, dar și oferta pe care o au este una atractivă și generoasă. În afară de cafea de specialitate, mai au și beri artizanale, înghețată și croissante sau alte produse bune de patiserie. 

Adresă: Alexandru Constantinescu 43

Tel: –

5 locuri nou deschise în București

Centrale 

Apărută recent pe Calea Victoriei, într-unul dintre cele mai aglomerate colțuri de oraș, pizzeria Centrale a ajuns rapid să facă senzație și să fie lăudată de cei care au încercat-o drept una dintre cele mai bune din oraș. Neapărat de încercat, mai ales atunci când Calea Victoriei se transformă în pietonală. 

Adresă: Piata Victoriei 122 

Tel: –

5 locuri nou deschise în București

 

UVA 

În ultimele luni în oraș a apărut și un nou winebar: UVA Wine Shop & Bar. Acesta se află în imediata vecinătate a Parcului Cișmigiu și are drept misiune promovarea vinurilor românești de calitate din toate regiunile viticole ale țării. Ca o curiozitate, UVA se mândrește și cu cea mai reprezentativă selecție de Fetească Neagră din România. 

Adresă: Constantin Mille 18

Tel: 0747.722.311

5 locuri nou deschise în București

Gattini Cișmigiu 

Rămânem în apropierea Cișmigiului, pentru că aici au deschis de curând o nouă locație și cei de la Gattini, care fac unele dintre cele mai bune paste din oraș. Așadar, când mai ești prin zonă, poți să le faci o vizită și să încerci o porție de paste la fața locului sau să le iei la to go pentru un picnic în parc.   

Adresă: George Varca 7

Tel:  0730.917.366

5 locuri nou deschise în București

Cofetăria Zmeur 

Și iubitorii de dulciuri au un motiv de bucurie, având în vedere că o nouă cofetărie artizanală s-a deschis în oraș. Te vei convinge rapid că trebuie să încerci una dintre prăjiturile fotogenice de la 

Zmeur, mai ales că ele sunt pregătite numai cu ingrediente de calitate și cu atenție mare la detalii. 

Adresă: Cuza Vodă 124bis

Tel: – 

5 locuri nou deschise în București

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută