Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2022
Lifestyle / Sport

Sibiu Wake Trophy: competiție de schi nautic și wakeboard pe Lacul Binder

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiu Wake Trophy: competiție de schi nautic și wakeboard pe Lacul Binder Share Sibiu Wake Trophy: competiție de schi nautic și wakeboard pe Lacul Binder

Inaugurat în vara acestui an, Complexul de agrement Lacul lui Binder din Țiglari va găzdui în zilele de 13 și 14 august prima competiție internațională de schi nautic și wakeboard din Sibiu. Autoritățile locale vor oferi spațiul complexului Federației Române de Schi Nautic și Wakeboard.

La Sibiu Wake Trophy 2022 se pot înscrie sportivii care au licență IWWF de la Federația Națională de care aparțin și un profil personal IWWF pe cablewakeboard.net. Înscrierile online se pot face până la data de 7 august, iar în zilele de 11 și 12 august, direct la complex. După închiderea sesiunii de înscrieri, în 12 august, între orele 16 – 20, va avea loc un antrenament oficial. Sibiu Wake Trophy va debuta în ziua următoare și va avea 4 categorii competiționale: wakeboard masculin, U19, Open, O30, wakeboard feminin, U19, Open, O30, schi nautic masculin, Open, schi nautic feminin, Open.

" "

Alegerea Federației Române de Schi Nautic și Wakeboard de a desfășura la Sibiu această competiție se datorează faptului că Lacul Binder prezintă în principal o bază sportivă pentru practicarea sporturilor nautice, bucurându-se de o instalație de transport ideală în ceea ce priveşte lungimea cablului, pentru wakeboard şi schi nautic.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută