Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2022
Evenimente Artă & Cultură / Teatru

BucurEȘTI aLIVE | Săptămâna 25 – 31 iulie 2022

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii BucurEȘTI aLIVE | Săptămâna 25 – 31 iulie 2022 Share BucurEȘTI aLIVE | Săptămâna 25 – 31 iulie 2022
Bucuresti aLive


Ce evenimente recomandăm în săptămâna 25-31 iulie 2022 @București.

Era ok și la 60 – Teatrul Godot

Vineri, 29 iulie, de la ora 18:30, avem întâlnire cu Răzvan Vasilescu la Teatrul Godot. Bilete: Aici.

Era ok si la 60

Era ok și la 60 , un one man show prezentat drept un super spectacol de stand-up comedy, te va încărca cu optimism și te va face sa spui la final „sigur va fi ok și la 60”. Pentru a crea scenariul, Răzvan Vasilescu (California Dreamin’, Marfa și Banii, O vară de neuitat, Prea târziu, Colonel de rezervă)  a făcut o selecție de texte a celor mai importanți autori contemporani de comedie și le-a amestecat cu povești emoționante din viața sa. Îndrăgitul actor face “haz de necaz” și ne oferă o lecție de viață, pusă în scenă cu măiestrie, ne povestește cu umor și ironie despre cum, odată cu înaintarea în vârstă, i s-a schimbat perspectiva asupra vieții. Era ok și la 60 este despre suișuri și coborâșuri, nostalgie, viața de după cortină, dincolo de celebritate și despre provocările pe care o nouă etapă din viață le aduce.

 

Doi într-un butoiTeatrul Național București

Duminică, 31 iulie, de la ora 21:00, la TNB se joacă Doi într-un butoi, spectacol prezentat în parteneriat cu Asociația Hearth. Bilete: Aici.

live

Ideea îi aparține lui, Françoise Thomas, regia și scenografia sunt semnate de Florin Liță. Un spectacol, o joacă de-a… o poveste în care Emma se întâlnește în fiecare seară cu Auguste într-un butoi, într-un sat părăsit sau poate la periferia unui oraș pe acest tărâm al undevaului și se joacă. Se iubesc, se amenință, se domină și se recuceresc, se joacă pentru bucuria de a trăi altfel, o altfel de viață, o altfel de iubire, o altă soartă… într-un butoi ce poate fi casă, vapor, capcană, insulă și mormânt.

 

Punk Rock Mama – Teatrul În Culise

Duminică, 31 iulie, de la ora 20:00, suntem invitați la Teatrul În Culise, la Punk Rock Mama, spectacol regizat de Mihai Bădoi. Bilete: Aici.

live

Punk Rock Mama este o comedie neașteptată care aduce pe scenă o situație complet atipică: o mamă se reîntoarce în lumea celor vii cu scopul de a-și învăța fiul cum să-și trăiască viața.

„S-a născut din multe idei. Lucrurile trăite de mine în copilărie, modul cum văd eu acum lucrurile alea, ce cred eu despre comunicarea dintre oameni, relația pe care o am cu Grațiela Popa, actrița din Punk Rock Mama și multe alte influențe. (…) Spectacolul e despre lucrurile alea din noi de care ne e frică să vorbim. Mesajul din Punk Rock Mama e universal și se aplică oricărui om care a simțit ceva vreodată. Pentru că la finalul zilei, scopul meu e ca spectacolul, dacă ar fi jucat în orice loc din lume și în orice etapă istorică, să fie înțeles de toată lumea.”

– Mihai Bădoi, în interviul oferit pentru Zile și Nopți.

 

Ce vine după – FF Theatre

Duminică, 31 iulie, de la 18:00, la FF Theatre aflăm Ce vine după. Bilete: Aici.

BucurEȘTI aLIVE | Săptămâna 25 – 31 iulie 2022

O comedie pentru care nebunia este sarea și piperul în încearcarea de a ne răspunde la întrebarea Ce vine după? După.. o despărțire extrem de neplăcută? Războiul între sexe. Când iubirea declarată nu mai este suficientă într-un cuplu în care orgoliul este piesa domninantă, când dezamăgirile se țin lanț iar sufletul tău pereche ajunge să fie un străin, ce mai rămâne de făcut? Nimic nu este interzis sau criticat, nimic nu este imposibil, iar în aceste situații limită imprevizibilul face diferența.

Text de Delia Mitrache

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută