Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2022
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul Improbabil lansează „Bad Lovers”, al doilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Improbabil lansează „Bad Lovers”, al doilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” Share Teatrul Improbabil lansează „Bad Lovers”, al doilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”


Te-ai întrebat vreodată de ce e capabilă mintea umană? Într-o lume în care suntem suprastimulați de sugestii vizuale, Teatrul Improbabil, primul teatru sonor independent din România, îți sugerează să te retragi un pic spre tine. Să-ți iei căștile, să-ți găsești cel mai confortabil loc din cameră și să asculți spectacole sonore imersive, create cu ajutorul noii generații de regizori, sound designeri și muzicieni români. 

Teatrul Improbabil lansează „Bad Lovers”, al doilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Pe data de 29 iulie 2022, la ora 20.00, Teatrul Improbabil te invită să pășești în lumea teatrului sonor cu „Bad Lovers” de Alexandru Ivănoiu, exclusiv pe platforma Streamerse! Acesta este al doilea spectacol de teatru sonor din cadrul stagiunii „Ceilalți viruși” și este gratuit timp de 24h de la lansare, apoi disponibil la prețul de 19 lei. Pentru accesare, trebuie să-ți înregistrezi un cont gratuit pe platformă.

Teatrul Improbabil lansează „Bad Lovers”, al doilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Spectacolul este o deconstrucție a relației dintre patru prieteni, ex-lovers, care își rememorează poveștile de iubire, violență, cluburi și felinare. Construit în relație directă cu tine, spectatorul, este un spectacol sonor care tratează uneori comic, alteori brutal, lupta pentru iubire.

„Bad Lovers” este produs de Teatrul Improbabil în parteneriat In a Relationship, un proiect de prevenție a violenței de cuplu între adolescenți, creat de Fundația Friends For Friends.

Teatrul Improbabil lansează „Bad Lovers”, al doilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

„Bad Lovers” de Alexandru Ivănoiu

  • Regia: Alexandru Ivănoiu
  • Sound design: Alexandru Milieș
  • Muzica: Paulina
  • Cu: Ecaterina Elena Lupu, Teo Dincă, Alexandru Mirea, Vlad Ionuț Popescu 

Ulterior lansării spectacolului, pe pagina de YouTube a Teatrului Improbabil, vei putea asculta și un podcast gratuit cu Alexandru Ivănoiu (dramaturg) și Teo Dincă (actriță) moderat de Silvia Guță (psiholog în cadrul proiectului In a Relationship), pe tema relațiilor toxice.

Realizată în parteneriat cu ONG-uri de profil, stagiunea „Ceilalți viruși” își propune să demaște teme sociale ascunse în timpul pandemiei, precum: mastectomia, relațiile toxice, relațiile de co-dependență, limite în cadrul relației de prietenie, depresie și alte situații dificil de abordat.

Toate spectacolele din stagiunea „Ceilalți Viruși” vor fi difuzate cu titlu gratuit, timp de 24 de ore de la data premierei, pe platforma Streamerse. Ulterior, acestea vor putea fi ascultate achiziționând un bilet în valoare de 19 lei.

Mai multe detalii despre producțiile Teatrului Improbabil, precum și Q&A-uri cu echipele de creație, behind the scenes și alte materiale găsești pe pagina de Facebook și Instagram.

Teatrul Improbabil. Ascultă, acum ești la teatru.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută