Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2022
Podcast Muzică

Podcast: Sharing Room with Lora

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Podcast: Sharing Room with Lora Share Podcast: Sharing Room with Lora
Sharing Room


În noul podcast Sharing Room, Adrian Stratulat aduce vedete la “sharuit” secrete. Lora e prima.

Sharing Room

„Mi-ar plăcea ca fanii mei să aibă procente din Rămas bun” sau din „Puișor”! Să câștige împreună cu mine.”

Ce legătură e între hituri, leagăne balineze, creme de față, crypto monede și miracole? Dacă nu găsești niciuna, te ajută Lora în primul episod al podcastului „Sharing Room”, realizat de Adrian Stratulat.

Citește și:

Artista nu vine la sharuit cu mâna goală, ci îi aduce lui Adrian un cadou de suflet din gama ei proprie de cosmetice și ne dezvăluie cine i-a fost inspirație atunci când a creat-o.

Lora vorbește despre relația specială pe care o are cu fanii ei și, provocată de Adrian, îmbrățișează instantaneu ideea unui public altfel. Un public care participă la succesul ei și câștigă cot la cot cu ea din muzica pe care o produce!

„200.000 de fani să se transforme în 200.000 de micro-parteneri în cariera mea? Uau, de ce nu?”

Pentru Lora, asta e echipa ideală. Fără riscuri, doar câștiguri. Și totuși, cum stă Lora cu riscul? I-a dat de gust când a rămas blocată în Bali timp de 6 luni din cauza pandemiei? Cât de intens l-a simțit când a încercat experiența vestitelor leagăne din jungla balineză?

Cât despre tehnologie, se declară fanul ei. Dar e adevărat că iubitul ei a plătit vacanța cu Bitcoin? Ce legătură are cu lumea crypto? Ce îi dă putere? Despre toate astea, în podcastul lui Adrian. Bonus: Lora te învață o tehnica de respirație practicată de trupele SEAL.

Sharing Room

Despre Sharing Room:

Adrian Stratulat este expert în blockchain cu ADN de antreprenor pur-sânge, membru fondator si director executiv Romanian Blockchain Association, dezvoltator de proiect digitale și educaționale, cofondator CLAPART. Noul Sharing Room este sufrageria cu fotolii confortabile în care vin vedete la sharuit secrete și în care, până și obiectele din bibliotecă au povești de spus.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută