Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/07/2022
Evenimente

Aleargă Tu pentru Ei pe 16 iulie pe Aleea de Sub Tâmpa

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Aleargă Tu pentru Ei pe 16 iulie pe Aleea de Sub Tâmpa Share Aleargă Tu pentru Ei pe 16 iulie pe Aleea de Sub Tâmpa


Eveniment organizat în beneficiul pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței

Crosul HOSPICE Aleargă TU pentru EI, powered by Miele se întoarce pe Aleea de Sub Tâmpa după o pauză de 2 ani cauzată de restricțiile pandemiei.

Aleargă Tu pentru Ei pe 16 iulie pe Aleea de Sub Tâmpa

Pasionații de alergare care vor să își dedice efortul cauzei pacienților cu boli incurabile se pot înscrie la ediția live din acest an a crosului Aleargă TU pentru EI, powered by Miele care va avea loc sâmbătă, 16 iulie. Evenimentul va fi unul special, întrucât marchează 30 de ani de când HOSPICE Casa Speranței a introdus în România conceptul de îngrijire paliativă.

Cele 5 curse ale crosului „Aleargă TU pentru EI” sunt accesibile atât alergătorilor experimentați, cât și celor care vor să îmbine mișcarea și faptele bune.

În premieră anul acesta, Cursa Miele de 10 km și Cursa Varta de 20 km vor avea trasee care urcă pe Tâmpa. Cursa VLG de 4 km, Autoliv de 2 km și Cursa Copiilor Qualitest de 1 km se vor desfășura pe Aleea de Sub Tâmpa.

Înscrierile se fac online pe team.hospice.ro până în 14 iulie inclusiv pentru cursele de 10 și 20 km, iar pentru restul curselor înscrierile se pot face și în ziua evenimentului.

Copiii cu vârsta de până la 14 ani au înscrierea gratuită la oricare dintre cursele de 1, 2 sau 4 km.

Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor susține serviciile oferite gratuit de HOSPICE Casa Speranței pacienților adulți și copiii diagnosticați cu boli incurabile. De altfel, pacienții fundației vor lua parte la o cursă simbolică, denumită Cursa Speranței.

Pentru noi, Aleargă TU pentru EI este mai mult decât o competiție de alergare, este un moment în care comunitatea brașoveană  în care s-a născut spiritul HOSPICE în urmă cu 30 de ani vibrează la unison pentru semenii care luptă pentru viață. Este momentul în care noi toți, împreună, intrăm în cursa speranței și a faptelor bune pentru a ne arăta solidaritatea față de adulții și copiii cu diagnostice oncologice sau cu alte afecțiuni limitatoare de viață”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței.

Dincolo de traseele de alergare, participanții la eveniment se vor putea bucura pe Aleea de Sub Tâmpa de ore speciale de yoga și zumba iar copiii vor avea un colț dedicat de activități.

Toți alergătorii adulți înscriși în competiția live vor primi kituri generoase cu produse asigurate de sponsori, precum și tricoul cursei pe care o parcurg.

Aleargă Tu pentru Ei pe 16 iulie pe Aleea de Sub Tâmpa

Crosul HOSPICE 2022 este un eveniment care ne readuce mai aproape unii de ceilalți și ne bucurăm să avem susținerea partenerilor de cursă lungă ai evenimentului alături de sponsori care se află în premieră la startul competiției, împreună cu alergători determinați și voluntari entuziaști.  Le mulțumim tuturor pentru dorința de a transforma pașii de alergare în susținere pentru serviciile oferite gratuit de HOSPICE de 30 de ani încoace”, susține Alina Burlă, coordonatoarea evenimentului.

Aleargă TU pentru EI este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Brașov și Asociației Județene a Arbitrilor din Atletism.

Pe lângă competiția live din 16 iulie, în același weekend va avea loc și crosul virtual Aleargă TU pentru EI la care participanții pot alerga oriunde s-ar afla. Ei trebuie să-și monitorizeze distanța parcursă printr-o aplicație de alergare și să publice pe profilul propriu de Facebook un printscreen cu distanța parcursă și o poză cu numărul de concurs, alături de #alergpentruei.

Sponsorii competiției vor dona câte 1 euro pentru fiecare kilometru parcurs. Înscrierile se fac de asemenea pe team.hospice.ro

Despre HOSPICE Casa Speranţei

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 29 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 40.000 de copii și adulți

Puteți sprijini pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative cu o donație ( https://www.hospice.ro/doneaza/ ) sau cu un SMS la 8864 cu textul TIMP.

Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro. Ne găsiți pe Facebook și pe Instagram , iar pe Youtube puteți afla povestea HOSPICE și istoria îngrijirii paliative în România.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută