Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2022
Muzică / Omul cu discurile

OMUL CU DISCURILE | ISABELLA LUNDGREN | „Look for the Silver Lining”

Berti Barbera De Berti Barbera
Comentarii OMUL CU DISCURILE | ISABELLA LUNDGREN | „Look for the Silver Lining” Share OMUL CU DISCURILE | ISABELLA LUNDGREN | „Look for the Silver Lining”


Isabella Lundgren s-a născut în data solstițiului de iarnă a anului 1987. În fiecare zi de după această dată, soarele strălucește din ce în ce mai mult, până vine vara. Cam asta simțim când ascultăm albumul ei „Look for the Silver Lining”, lansat în 2021.

Al optulea opus din discografie aduce un omagiu lui Judy Garland și în același timp speranță și bucurie într-o perioadă în care mulți pierd aceste părți esențiale. Repertoriul este ales din catalogul american de piese standard, piesa-titlu fiind compusă cu mai bine de 100 de ani în urmă.

Noțiunea de „silver lining”, de rază de speranță, provine dintr-un poem scris de John Milton în 1634, „Comus: A Mask Presented at Lodlow Castle” și descrie linia luminoasă care apare pe marginea norilor când luna sau soarele strălucește în spatele lor. Imaginea se potrivește perfect cu ceea ce Isabella Lundgren simte și oferă prin cântat.

Albumul arată o profundă cunoaștere a culturii muzicale americane și o abordare delicată prin cântare și producție, transmițând un candid semnal de încredere într-o revenire puternică și pozitivă a lumii, după o perioadă incertă și apăsătoare.

  • Cover Isabella Lundgren foto – Elvira Glante

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.