Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2022
Eat & Drink

6 terase/ grădini de vară din țară

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 terase/ grădini de vară din țară Share 6 terase/ grădini de vară din țară


București – Acuarela

Polonă 40 / 0745.662.889

Citește și:

Acuarela există în București de 10 ani și încă de la început era un loc pe care toată lumea iubea să-l pozeze – Instagramul e plin de fotografii colorate cu decorul de aici. Dar este și o terasă plină de verdeață, cu beri artizanale, limonadă și multe lucruri bune în meniu.

Brașov – Cafeteca Patria

15 noiembrie 33 / 0368.004.934

Cafeteca Patria e unul dintre locurile de unde brașovenii iubesc să-și ia cafeaua cu care să-și înceapă ziua. În același timp, cafeneaua are și o mică terasă, plină de verdeață, unde poți să ieși cu câțiva prieteni sau cu laptop-ul pentru a lucra remote.

Constanța – RUMEN

Unirii 96 / 0741.618.828

Dacă ești în Constanța și cauți un loc cu brunch bun, e bine să-ți îndrepți pașii spre strada Unirii, la numărul 96. Aici vei găsi RUMEN, un bar cu un design hip, decorat cu plante și care-ți promite o experiență culinară deosebită. Chiar dacă e la parterul unui bloc, strada pe care se află este foarte verde și umbroasă.

Timișoara – anturaj

Vasile Pârvan 5 / 0799.300.800

Se spune că la anturaj, pe mal, se vine pentru stare. Acea stare de bine, de liniște, dar și pentru sentimentul de vacanță pe care-l oferă grădina de vară. Ei se mai descriu și ca „un loc în care amintirile frumoase se nasc din plăceri simple”.

Cluj – Casa Boema

Iuliu Maniu 34 / 0734.414.414

Casa Boema e unul dintre cele mai apreciate restaurante din Cluj-Napoca, atât pentru meniul său, cât și pentru design, dar și pentru atmosfera inegalabilă foarte plăcută, și pentru grădina de vară superbă.

Iași – Cuib

Gavriil Musicescu 14 / 0743.604.229

Cuib este un proiect al Asociației Mai Bine și ar putea fi rezumat astfel: prima afacere socială din România ce are ca misiune promovarea consumului sustenabil. Este și restaurant cu bunătăți slow-food, raw-vegan, unde aproximativ 90% din ingrediente provin din România, dar este și printre cele mai frumoase grădini de vară din Iași.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.