Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2022
Lifestyle / Sport

Cinci sportivi din echipa de Taekwon-do ITF de la clubul sportiv Hwarang din Sibiu s-a întors cu medalii de la Cupa Europeană din Sofia

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cinci sportivi din echipa de Taekwon-do ITF de la clubul sportiv Hwarang din Sibiu s-a întors cu medalii de la Cupa Europeană din Sofia Share Cinci sportivi din echipa de Taekwon-do ITF de la clubul sportiv Hwarang din Sibiu s-a întors cu medalii de la Cupa Europeană din Sofia


Echipa de Taekwon-do ITF de la clubul sportiv Hwarang din Sibiu s-a întors cu medalii de la Cupa Europeană din Sofia, Bulgaria.

Cinci sportivi de la echipa sibiană au venit acasă cu mai multe decorații și medalii de la Concursul XI AETF Open European Cup 2022 care s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute.

Suntem cei mai mândri de performanțele sportivilor noștri, copii tineri, dar foarte talentați!

„Stefan Dughirii ne-a făcut cinste și a obținut în timpul concursului două medalii: una de aur și una de argint. Daniel Cristache a luat și el două medalii de argint. Crina Orlățan li s-a alaturat cu o medalie de argint iar Monika Crețu a obținut două medalii de bronz. Radu Mareș s-a clasat pe locul 5 din 52 de competitori. Bravo copii, să ne duceți numele mai departe și la următoarele concursuri”, spun reprezentanții echipei sibiene.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.