Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/06/2022
TV

Documentare noi în luna iunie la Crime+Investigation

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Documentare noi  în luna iunie la Crime+Investigation Share Documentare noi  în luna iunie la Crime+Investigation


Iată care sunt recomandările lunii iunie la canalul TV Crime+Investigation:

„A fost odată o crimă adevărată” (4×60’)

Premiera luni, 27 iunie, de la ora 23:00

Patru dintre cei mai cunoscuți autori de romane polițiste din Marea Britanie se transformă în detectivi în această nouă serie. Peter James, Denise Mina, Mark Billingham și Douglas Skelton investighează crimele reale care stau la baza unora dintre cele mai cunoscute romane scrise de aceștia.

Documentare noi în luna iunie la Crime+Investigation

În fiecare episod, scriitorii refac scenariul crimei, purtându-i pe telespectatori prin fiecare răsturnare de situație din poveste. Cu acces fără precedent la experți, martori și jurnaliști care au acoperit fiecare caz în parte, crimele sunt puse cap la cap și noi teorii ies la suprafață în încercarea de a rezolva misterele.

Primele 48 de ore | Sezonul 24 | Partea a 3-a (10×60′)

Premiera joi, 30 iunie, de la ora 23:00

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

Documentare noi în luna iunie la Crime+Investigation
The First 48

Cu o grafică stilizată care seamănă mai degrabă cu o dramă TV decât cu un reality show, seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile. Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

După primele 48 de ore (10×60’)

Premiera joi, 30 iunie, de la ora 00:00

„După primele 48 de ore” este un nou serial ce reia tema cunoscutei producții „Primele 48 de ore”, prezentând pe larg unele dintre cele mai captivante cazuri din serial. Prin interviuri aprofundate cu personajele-cheie, de la detectivi, procurori, avocați ai apărării, la familiile victimelor și, uneori, chiar infractorii, „După primele 48 de ore” prezintă întreaga poveste a acestor investigații de omucidere, de la crimă la arest, la proces și dincolo de acestea.

Prin intermediul acestor interviuri exclusive și, în unele cazuri, a unor imagini reale de la proces, emisiunea pe telespectatorii sunt conduși într-o călătorie emoțională, scoțând în evidență impactul de durată al crimei.

Documentare noi în luna iunie la Crime+Investigation
Follow “real life detectives” in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.