Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2022
Lifestyle / Sport

Noi piste de biciclete vor lega Sibiul de Cisnădioara și Ocna Sibiului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Noi piste de biciclete vor lega Sibiul de Cisnădioara și Ocna Sibiului Share Noi piste de biciclete vor lega Sibiul de Cisnădioara și Ocna Sibiului

Vești bune pentru sibienii care preferă plimbările pe două roți în timpul liber. Au fost anunțate investiții noi în infrastructura pentru biciclete. Circa 15 km de noi piste ar urma să fie amenajate între orașul Sibiu și două localități preferate de sibieni și turiști pentru escapade de weekend și nu numai: Cisnădioara și stațiunea balneoclimaterică Ocna Sibiului. Una preferată pentru cetatea și casele de la poalele dealurilor și cealaltă pentru lacurile cu apă sărată formate pe locul fostelor saline.

Ținând cont de interesul crescut al sibienilor și turiștilor pentru aceste două localități din împrejurimile orașului, Consiliul Județean Sibiu are în vedere realizarea de piste de biciclete care să facă transportul mai sănătos atât pentru sibieni cât și pentru natură.

”Vom reuși să oferim cât mai multor cicliști posibilitatea de a circula în siguranță pe piste amenajate la standarde europene. Ambele proiecte deschid zone de maxim interes. Una va face legătura nu doar cu stațiunea balneoclimaterică atât de iubită de sibieni, ci și cu platforma de Vest unde se află cele mai importante companii din județ. Pista spre Cisnădioara e una dintre cele mai așteptate, pentru frumusețea pe care o oferă acest traseu” a declarat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.