Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/04/2022
Zile si Nopti

Nespresso ajunge în Brașov și deschide primul punct de vânzare din centrul țării

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Nespresso ajunge în Brașov și deschide primul punct de vânzare din centrul țării Share Nespresso ajunge în Brașov și deschide primul punct de vânzare din centrul țării


Situat la parterul spațiului comercial AFI Brașov acesta este al optulea punct de vânzare Nespresso din România. În noul punct de vânzare va fi disponibilă o selecție atent curatoriată de espressoare, accesorii și sortimente de cafea, atât din gama Original cât și din gama Vertuo.

Vertuo – un sistem revoluționar pentru prepararea cafelei.

Nespresso a inventat espressoarele cu capsule şi cafeaua ambalată în porţii individuale, în capsule, în 1986. Momentul a marcat un punct de cotitură privind modalităţile de preparare a cafelei, întrucât tehnologia de extracţie a cafelei sub înaltă presiune, de până la 19 bari, le-a permis iubitorilor de cafea să prepare acasă, rapid și uşor, acelaşi espresso pe care îl îndrăgeau în cafenelele de specialitate. Acest sistem de preparare a cafelei, inventat în urmă cu 36 de ani, a fost numit “Nespresso Original”. Nespresso a continuat să inoveze şi a revoluţionat industria cafelei din nou, inventând sistemul Vertuo. Cu Vertuo, iubitorii de cafea din România vor putea prepara de acum înainte cești de dimensiuni variate, de la espresso, la double espresso, gran lungo, cană şi chiar carafă (535ml), mereu încununate de un strat generos de cremă densă – elementul semnătură al cafelei Nespresso.

Nespresso ajunge în Brașov și deschide primul punct de vânzare din centrul țării

Sistemul Vertuo schimbă modul de preparare a cafelei prin introducerea tehnologiei Centrifusion™, tehnologie patentată de Nespresso, espressorul infuzând cafeaua din capsule prin centrifugare cu până la 4000 de rotaţii pe minut. Deoarece espressorul folosește tehnologia de recunoaștere a codului de bare inscripţionat pe capsule, toate cele până la 40 de sortimente de cafea din gama permanentă şi ediţii limitate pot fi preparate cu un singur buton, rezultatul final în ceaşcă fiind o cafea excepţională, de la un espresso de 40ml până la o cantitate de 535ml, desăvârșită cu un strat generos de cremă densă și catifelată. Espressoarele Nespresso Vertuo şi sortimentele de cafea Vertuo sunt disponibile în magazinele Nespresso din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Braşov şi online pe nespresso.com

Ana Maria Doxan, Business Executive Officer Nespresso România, a declarat:

„Suntem bucuroși să ajungem în Brașov și să deschidem cel de al optulea punct de vânzare Nespresso din România. Ne propunem să oferim o experiență de cumpărare la standardele care au consacrat Nespresso de-a lungul timpului, dar și să le oferim iubitorilor de cafea posibilitatea de a explora o varietate extraordinară de sortimente, atât din gama Nespresso Original cât și din noua gamă Vertuo. Prin introducerea noului sistem Vertuo răspundem preferinţelor de consum locale, în România trei sferturi dintre cafelele consumate fiind “mari”, peste 80 ml. Extindem astfel modalităţile de preparare a cafelei cu opţiuni care nu au mai existat până acum și le oferim iubitorilor de cafea aceeaşi calitate excepţională Nespresso, dar mai multe dimensiuni ale ceştii, mereu încununate cu un strat generos de cremă densă şi catifelată.”

Cu sediul central în Lausanne, Elveția, Nestlé Nespresso SA este un simbol emblematic pentru industria cafelei de cea mai înaltă calitate. Pe plan local, brandul este gestionat şi reprezentat de Divizia Nespresso, parte a Grupului Nestlé.

Sursa: https://www.smark.ro/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.