Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/04/2022
Lifestyle

Simfonia Oradea – Compoziții florale

Zile si Nopti Oradea De Zile si Nopti Oradea
Comentarii Simfonia Oradea – Compoziții florale Share Simfonia Oradea – Compoziții florale


Simfonia Oradea – Compoziții florale

Simfonia este un nou concept floral în Oradea ce ridică meșteșugul florăriei la rang de artă. Am avut plăcerea de a le face o vizită înainte de debutul lunii martie, una dintre cele mai fascinante perioade în lumea florilor, și am rămas impresionată de pasiunea și atenția la detalii, atât de tipice persoanelor care își adoră meseria și care o văd ca un lifestyle, nu un job.

Fiecare aranjament floral e atent gândit și construit pentru ocazia și gustul clientului. Buchete altfel, create chiar și cu un extra touch – cu o mini-șampanie sau praline incluse în compoziție – le găsiți în locația cochetă de pe Str. Roman Ciorogariu 46, unde puteți savura și o cafea în timpul în care așteptați în lounge.

Până și design-ul interior al spațiului a fost creat cu scopul precis de a te transpune în feeria florilor. Eu am fost cucerită – vă pot recomanda cu drag să fiți la fel!

 

Articol scris de Beatrice Pantea – Fashion Blogger

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.