Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2022
Eat & Drink / Horeca

6 terase pe care să întâmpini primăvara

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 terase pe care să întâmpini primăvara Share 6 terase pe care să întâmpini primăvara


A trecut și iarna și pare că a cam trecut și pandemia, deci sunt motive suficiente să iei cu asalt terasele și să te bucuri de soare și socializare în aer liber. Iată unde poți să faci asta în 6 dintre cele mai mari orașe din țară.

București – Sera Eden

6 terase pe care să întâmpini primăvara

Sera Eden este un „hub urban specializat pe mixologie și arta gustului”. Noua terasă, care a devenit rapid the place to be, se află în curtea Casei Sabinei Brătianu-Cantacuzino, o clădire cu ceva istorie.  Și, așa cum spune și numele, o parte din terasă se află într-o seră.

Adresă: CA Rosetti 37

seraeden.ro

Brașov – Waldkafe

6 terase pe care să întâmpini primăvara

Plasată pe la ceva distanță de Centrul Vechi, Waldkafe e un loc cu adevărat frumos, cu o superbă vedere panoramică asupra Brașovului. De aici vei putea admira felul în care Tâmpa își reia încet, încet haina verde. Ai și meniu cu mâncare, păturici, bere germană.

Adresă: Cloșca 28

Tel: 0757.011.710

Cluj – Colin’s Gastro Pub

6 terase pe care să întâmpini primăvara

În fiecare primăvară, cei de la Colin’s își așteaptă prietenii, mai vechi sau mai noi, la o masă bună și un pahar de vin, sau la o bere artizanală, sau orice le-ar mai pofti inima distinșilor oaspeți. Când totul înverzește, terasa de aici este și mai frumoasă.

Adresă: Cardinal Iuliu Hossu 30-32

Tel: 0733.060.683

Iași – Beer Zone

6 terase pe care să întâmpini primăvara

Pentru bere bună în Iași, Beer Zone este cu siguranță locul în care trebuie să mergi. Aici au peste 200 de sortimente de bere și 24 de beri la draught. De asemenea, la Beer Zone găsești și o terasă generoasă și frumoasă odată cu instalarea primăverii.

Adresă: Alexandru Lăpușneanu 16

Telefon: 0761.239.673

Timișoara – AMBASADA

6 terase pe care să întâmpini primăvara

AMBASADA este un hub creativ unde au loc tot felul de evenimente culturale. De asemenea, sub această umbrelă se regăsesc aici și o cafenea și un bistro, iar spațiul de afară este unul suficient de mare pentru a te lungi cât vrei la o bere cu prietenii.

Adresă: Splaiul Peneș Curcanul 3-5

Tel: 0790.666.383

Constanța – Botanica

6 terase pe care să întâmpini primăvara

Botanica este unul dintre cele mai frumoase locuri din Constanța: o florărie / cafenea / cocktail bar / terasă. Ești doar la 11 minute de mers pe jos de plaja Neversea și e cu siguranță locul ideal pentru a-ți bea cafeaua cu prietenii într-o zi de primăvară, înainte de o plimbare pe faleză.

Adresă: Mircea cel Bătrân 129

Tel: 0736.077.136

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută