Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2022
Eat & Drink Viața Orașului

5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii Share 5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii


Suntem anunțați peste tot că pandemia se va risipi în această primăvară, prin unele locuri s-au ridicat deja toate restricțiile și se pare că și la noi se pregătește același lucru. Așadar, poate e momentul potrivit pentru a verifica ce se mai întâmplă prin cluburile bucureștene. Bineînțeles, nu strică să rămâi precaut o perioadă, iar în locurile aglomerate să porți mască. Așadar, iată 5 cluburi bucureștene, majoritatea au și o terasă pe care se poate prelungi distracția.

Control  

5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii

Control și-a câștigat de mult timp statutul de „Berlinul Bucureștiului”, nu doar pentru că se află în clădirea fostului restaurant Berlin, dar mai ales pentru faptul că aduce în oraș un pic din atmosfera cluburilor din capitala Germaniei. La orice oră vei merge aici vei găsi o mică parte din comunitatea cool a orașului, cot la cot cu expații și turiștii care și-au făcut bine temele.  

Adresă: Constantin Mille 4

Tel: 0733.927.861

Platforma Wolff / Expirat

5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii

Platforma Wolff e un „pop-up venue” destinat muzicii atent selecționate (mai mult din sfera electronică), redată prin mijloace performante, către un public avizat și avid de sunete noi. Este situat în perimetrul complexului industrial Halele Carol, iar accesul se face prin terasa clubului Expirat, un alt club cu vechime și pe care merită luat în considerare când ieși în oraș

Adresă: Doctor Constantin Istrati 1

Tel: 0733.974.728 (Expirat)

Apollo111

5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii

Plasat fix în buricul târgului, în buza Cișmigiului, la subsolul clădirii Universul, Apollo și-a creat deja un public fidel, care revine constant la party-urile de aici. Ai în același loc și sală de teatru independent și cafenea și terasă. Așa că Apollo poate fi un loc în care vii și petreci o zi întreagă, de la cafea și până la party până dimineață, apoi din nou cafea.

Adresă: Ion Brezoianu 23-25

Tel: –

Guesthouse

5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii

Din luna mai a lui 2021, Guesthouse (un simbol al scenei de underground electronic music din București) s-a mutat într-o hală din fostul complex al Industriei Bumbacului. Cu această ocazie a trecut și printr-un proces de upgrade și noul spațiu arată mult mai bine ca locațiile din trecut.  Dacă vrei să iei pulsul muzicii electronice underground din oraș, aici este locul cel mai potrivit.

Adresă: Splaiul Unirii 160

Tel: –

B52

5 cluburi în care să te bucuri de venirea primăverii

Una dintre descrierile acestui club este: „locul în care te pui în cap cu gașca din facultate”. Și cred că surprinde cel mai bine atmosfera și ce se întâmplă. E un loc fără fițe și deloc pretențios, în care se pune accent pe distracție și voie bună. În plus, ai o terasă foarte mare și la comun cu cea a clubului Fabrica. 

Adresă: 11 iunie 50

Tel: 0753.315.563

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.