Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2022
Evenimente Muzică Viața Orașului

Concert Krissy Matthews, sâmbătă 19 martie, 2022, Rockstadt, în cadrul seriei Transilvania Blues Nights

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Krissy Matthews, sâmbătă 19 martie, 2022, Rockstadt, în cadrul seriei Transilvania Blues Nights Share Concert Krissy Matthews, sâmbătă 19 martie, 2022, Rockstadt, în cadrul seriei Transilvania Blues Nights


Pentru prima dată în România, virtuozul chitarist englez Krissy Matthews vine la Brașov pe19 martie 2022 la clubul Rockstadt, in cadrul seriei Transilvania Blues Nights, reluate acum după o pauză pandemică de 2 ani!


La vârsta de 12 ani Krissy a cântat cu John Mayall și l-a impresionat pe B.B. King ! Guitar prodigy, și-a făcut apoi propria trupă, cu care a cutreierat lumea întreagă. A cântat pe scena alături de legende precum Toto, Joe Bonamassa, Gregg Allman, Tedeschi Trucks Band, Joe Satriani, Beth Hart, Jeff Healey, Chris Farlowe, Maggie Bell și Arthur Brown.
Acum la Brașov în premieră în România, Krissy Matthews Band, un power blues trio exploziv, în exclusivitate la Transilvania Blues Nights!
A must see show for the guitar fans!

Parteneri media: Zile și Nopți, Rock FM Brașov
Preț bilete: 75 RON presale, 90 RON in ziua evenimentului.
Accesul la locație se face începând cu ora 16:00. Concertul începe la ora 18:00.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrări audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media si ale partenerilor noștri

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.