Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2022
Artă & Cultură Evenimente

Spectacol inedit la Sibiu: povestea Micului Prinț spusă pentru oameni mari cu muzică live

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Spectacol inedit la Sibiu: povestea Micului Prinț spusă pentru oameni mari cu muzică live Share Spectacol inedit la Sibiu: povestea Micului Prinț spusă pentru oameni mari cu muzică live


Trei actori cu trei instrumente îi vor purta pe privitori pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Acest lucru se va întâmpla marți, 5 aprilie, de la ora 19, la Filarmonica de Stat Sibiu, unde se va juca “Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari”.

Potrivit organizatorilor, este vorba despre p montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă.

Acesta este un proiect realizat Red Nose Society și Rotari Entertainment.
Cei care l-au vizionat până acum s-au declarat surprinși de profunzimea spectacolului.

“Spectacolul din această seară a fost o încântare de la început și până la final. Am rămas cu zâmbetul pe buze și cu inima vibrând, câteva ore după ce am ieșit din sala mică a Palatului Național al Copiilor. Ați reușit să transmiteți emoție și să mă faceți să-mi doresc să vin cu mare drag și la alte spectacole. Vă mulțumesc, oameni frumoși!”, spunea Oana.

“Superbi! Nu mi s-a întâmplat vreodată să zâmbesc pentru o perioadă atât de îndelungată ca la spectacolul acesta!”, a spus alt spectator.

Un bilet costă 50 de lei și poate fi achiziționat de pe iabilet.ro.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută