Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2022
Evenimente Viața Orașului

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 28 februarie – 6 martie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 28 februarie – 6 martie Share BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 28 februarie – 6 martie


Libretto Solitudine | Teatrul Infinit

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 28 februarie - 6 martie

Luni, 28 februarie, de la ora 19:00, la Teatrul Infinit urmărim spectacolul Libretto Solitudine, un fals cabaret despre singurătate, o comedie tristă povestită în 21 de tablouri. Umorul este cea mai folosită metodă de a ignora, nevinovat, grijile. Umorul creează bula de siguranță atunci când vrei să fugi de realitate. Umorul, însă, nu înseamnă doar hohote de râs fără noimă, ci subliniază și potențează deștept mesajul pe care trebuie să îl transmită. La fel ca și în cazul singurătății, cu toții avem propriile idei și experiențe despre ce este umorul. În „Libretto Solitudine”, cele două se împletesc. Regie:  Matei Lucaci-Grunberg. Coregrafie: Cristina Danu. Distribuție: Alexandru Papadopol, Ștefan Huluba, Sever Bârzan, Cătălina Mihai, Ecaterina Lupu. Bilet: 55 lei (mystage.ro).

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 28 februarie - 6 martie

Ce vine după | The Temple Social Pub

Luna iubirii a luat sfârșit. Am tot discutat despre ce înseamnă și cum simți dragostea, dar a venit momentul să vorbim și despre partea mai puțin plăcută a unei relații: despărțirea. Ce vine după, la The Temple Social Pub, joi, 3 martie, de la ora 20:00, ne vorbește despre, cum probabil ne-am dat deja seama, ce vine după o despărțire. Vine un pansament, nu-i așa? Dar există pansament destul de rezistent cât să-ți acopere și vindece rana? Două personaje bine conturate și puternice ne arată cum căsătoria nonconformistă este cea mai bună soluție atunci când cel pe care îl credeai sufletul tău pereche te-a dezamăgit. Regie: Mihai Ignat. Distribuție: Florin Frățilă și Ioana Chelmuș. Bilet: 50 lei (ffentertainment.ro).

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 28 februarie - 6 martie

Cello Night by Andrei Cavassi | 14thLANE

Sâmbătă, 5 martie, de la ora 18:00, la 14thLANE, Andrei Cavassi vine cu un spectacol în care violoncelul său va deschide lumea muzicii adevărate pentru o seară specială și extrem de rară în peisajul evenimentelor muzicale din București. Talentul și pasiunea pentru muzică îi curge prin vene, născut într-o familie de artiști, tânărul reprezintă treia generaţie de muzicieni. Studiile muzicale susținute la București și Zurich se completează cu experiența dobândită pe marile scene din Tokyo, Buenos Aires și Viena. Îi place să ne arate cum muzică clasică suna la fel de bine și în stil contemporan prin interpretarea impecabilă și deschiderea către neconvențional. Bilet: 50 lei (iabilet.ro).

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 28 februarie - 6 martie

Lettice & Lovage | Teatrul Arte Dell’anima

Lettice & Lovage – o comedie verbală, ierbală, dar nu și letală de Peter Shaffer și regia Geanina Hergheligiu, pe care o vom putea savura copios duminică, 6 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Arte Dell’anima. Comedia satirică a fost scrisă în 1987, special pentru actrița Maggie Smith și spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, întâmplările prin care Lettice și toți cei care îi ies în cale sunt nevoiți să treacă. Marea Scară a Conacului devine o scenă de teatru, unde femeia își imaginează numeroase fapte grandioase petrecute. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Distribuție: Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș. Bilet. 55 lei (mystage.ro).

  • Recomandări de Teodora Bratu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută