Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/01/2022
Muzică

3 Sud Est // BEST OF 25 – Concert Aniversar la Sala Palatului, București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 Sud Est // BEST OF 25 – Concert Aniversar la Sala Palatului, București Share 3 Sud Est // BEST OF 25 – Concert Aniversar la Sala Palatului, București


Data: Vineri, 4 martie 2022
Ora: 20:00
Locația: Sala Palatului, București
Organizatori: Sens Music & 1 ArtistMusic

Se împlinesc 25 de ani de hituri marca 3 Sud Est – singura trupă din România care a rezistat în timp şi care a scos melodii de top pe bandă rulantă, de mai bine de 2 decenii.  

Cu această ocazie, ne dăm întâlnire vineri, pe data de 4 martie, 2022 la Sala Palatului, în București, să celebrăm împreună piesele care ne-au marcat adolescența și să retrăim emoții și amintiri alături de mult îndrăgiții Mihai, Laurențiu și Viorel.

Cu un mare dor de scenă și de fani, băieții din 3 Sud Est pregătesc un show unic, care ne va purta în timp, cu hituri precum Ai plecat, Amintirile, Te plac etc. Dar și ne vom delecta cu cele mai actuale piese, care au reușit să atingă noi recorduri în 2021.

Melodia ”Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, a ajuns cea mai ascultată piesă pe Youtube în România, în anul 2021. Astăzi piesa a strâns peste 50 de milioane de vizualizări și continuă să fie în topul preferințelor internauților.

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri.”

Așadar, pe 4 martie ne așteaptă muzică live, un show spectaculos și multe surprize.

Rezervă-ți și tu un loc special la show și hai să le oferim băieților creditele pe care le merită pentru toate melodiile care ne-au făcut să zambim, să plângem, să dansăm și să ne bucurăm.

Formația 3 Sud Est a fost înființată în 1998, iar la începutul anilor 2000 a făcut furori cu piesele Amintirile, Ai plecat, De ziua ta. Trupa a bătut numeroase recorduri la capitolul vânzări de albume. După 10 ani de activitate formația s-a desființat, ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu hitul Emoții. Astăzi, băieții continuă să scoată piese de top. Hitul ”Jumătatea mea mai bună” lansat în 2021 a înregistrat un succes răsunător încă de la debut. A stat mult timp pe locul 1 în trending Youtube, cu 50 de milioane de vizualizări, fiind în topul preferințelor online din România.

Reguli de acces:

Concertul va fi organizat respectând prevederile legale și măsurile de protecție cu privire la COVID-19.

Vizionarea spectacolului este permisă numai cu purtarea măștii de protecție.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută