Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/12/2021
Eat & Drink / Bere craft

CLUSA – Berea artizanală potrivită în anotimpul rece

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii CLUSA – Berea artizanală potrivită  în anotimpul rece Share CLUSA – Berea artizanală potrivită  în anotimpul rece


Berea este băutura verii – rece, acidulată și ușor de băut, tot ce îți dorești într-o zi fierbinte de vară. Aceasta e percepția generală din cauza prezenței exclusive în piața românească a berilor „blonde” industriale, care sunt toate foarte asemănătoare.

Berea artizanală oferă o gamă imensă de tipuri de bere

Însă lucrurile nu sunt atât de simple și comerciale în segmentul „craft”. Berea artizanală oferă o gamă imensă de tipuri de beri, fiecare cu interpretări infinite. Berile ușoare, deschise la culoare și cu o concentrație alcoolică mică sunt potrivite vara, iar berile mai închise la culoare cu alcool peste 5-6% sunt preferate în sezonul rece. Din cele 9 beri din portofoliul nostru, avem patru care merg perfect în această perioadă.

4 beri recomandate de CLUSA pentru sezonul rece

1913 Red Lager CLUSA

Clusa 1913 Red Lager este un lager cehesc cu o rețetă de peste două sute de ani. Culoarea roșiatică, gustul dulceag și catifelat cu arome de cereale și biscuiți o fac să fie neașteptat de ușor de băut.

1885 Vienna Lager CLUSA

Clusa 1885 Vienna Lager este mai elegantă ca Red Lager, cu note ușoare de alune și caramel. Este o bere de seară, cu o prezență subtilă ca un vals vienez.

1892 Porterr CLUSA

Clusa 1892 Porter este inspirată de berea neagră a englezilor, brasată prima dată acum peste 200 de ani. Aromele de cafea, migdale și cereale prăjite sunt cele mai prezente încă de la început, iar pe final veți simți un post gust fin de coniac și pâine prăjită.

146 2xIPA CLUSA

Dacă cele trei beri de mai sus sunt închise la culoare, avem pentru iarnă și o bere cu o culoare deschisă. Datorită concentrației alcoolice de 8.5% Clusa 1946 2xIPA este cea mai puternică bere din gama noastră. Totul e la superlativ în această bere, de la aromele fructate din hameiuri la alcool și corpolență.

Vă recomandăm să le încercați, sunt foarte potrivite în perioada sărbătorilor alături de fripturi și preparatele dulci de sezon. Le găsiți la noi pe site în secțiunea shop, în 2 cutii special create, Clusa Winter Pack cu 12 sau 20 de beri, în care veți primi câte 3 sau 5 din fiecare. Cutiile au un preț special și se livrează gratuit oriunde în țară.

Vizitează shop-ul Clusa.

CLUSA - Berea artizanală potrivită în anotimpul rece

CLUSA - Berea artizanală potrivită în anotimpul rece

CLUSA - Berea artizanală potrivită în anotimpul rece

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.