Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2021
Zile si Nopti

Campanie umanitară de Crăciun de strângere de bunuri pentru familiile nevoiașe, organizată de Muzeul ASTRA

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Campanie umanitară de Crăciun de strângere de bunuri pentru familiile nevoiașe, organizată de Muzeul ASTRA Share Campanie umanitară de Crăciun de strângere de bunuri pentru familiile nevoiașe, organizată de Muzeul ASTRA


De Crăciun, să fim mai buni! Acesta este un slogan cunoscut de mulți, iar Muzeul ASTRA vine și îl pune în practică. Instituția culturală dă startul unei campanii de strângere de bunuri pentru familiile nevoiașe, care merită să aibă parte de sărbători fericite și o masă mai bogată.

“Muzeul ASTRA dăruiește de Crăciun! În vremuri grele, tradițiile ne ajută să privim înainte cu optimism! Cum nimic nu se face (doar) din vorbe, Muzeul ASTRA se implică din nou prin fapte de bine. Mai precis, dăm startul unei campanii de strângere de bunuri prin donații pentru familii nevoiașe, care merită să aibă parte de sărbători fericite. Puteți să faceți mulți bine celor care chiar au nevoie! Acest demers vă dă ocazia să donați lucruri și cadouri pe care dumneavoastră sau copiii dumneavoastră v-ați dori să le primiți de Crăciun. Cadourile vor fi distribuite de echipa Muzeului ASTRA în săptămâna dinainte de Crăciun”, este mesajul reprezentanților Muzeului pe pagina oficială de Facebook.

Cei care vor să ajute cu donații o pot face ducând produse și articole la intrarea principală a Pavilionului Muzeal Multicultural din Dumbrava Sibiului, de luni până duminică, între orele 8 – 17. Campania se derulează în perioada 25 noiembrie – 15 decembrie.

“Lucrurile pe care le veți dona trebuie să fie într-o stare bună și curate. Echipa Muzeului va face o selecție suplimentară a bunurilor”, au mai spus reprezentanții Muzeului.

Campania își propune să adune haine și încălțăminte pentru toate vârstele (copii și adulți), jucării, rechizite, produse de igienă personală, produse de curățenie, produse alimentare neperisabile, dar și alte lucruri necesare în gospodărie.

“De Crăciun noi chiar suntem mai buni! Și nu numai! Hai cu noi!”, este apelul instituției muzeale.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.