Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2021
Viața Orașului

Transylvania Classic 2021, competiția dedicate mașinilor clasice și electrice, va avea loc în luna august, la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Transylvania Classic 2021, competiția dedicate mașinilor clasice și electrice, va avea loc în luna august, la Sibiu Share Transylvania Classic 2021, competiția dedicate mașinilor clasice și electrice, va avea loc în luna august, la Sibiu


Transylvania Classic, competiție automobilistică dedicată vehiculelor clasice și vehiculelor electrice, înscrisă în calendarul Internațional al Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA), se va desfășura anul acesta în perioada 12 – 14 august. Organizatorii raliului de la Sibiu anunță un ”traseu spectaculos și plin de provocări” pentru cei care vor participa și anul acesta la întâlnirea mașinilor clasice și electrice.

La eveniment pot lua startul atât șoferi amatori, cât și piloți profesioniști iar în cele trei zile de concurs concurenții vor parcurge peste 400 de kilometri.

”Mă bucur că am reușit să înscriem din nou evenimentul nostru în calendarul FIVA și că putem promova orașul Sibiu în rândul pasionaților de mașini clasice. Încă nu am definitivat tot programul evenimentului, dar, la fel ca și anul trecut, acesta va fi adaptat la prevederile care vor fi în vigoare la data desfășurării evenimentului. Este o competiție deschisă tuturor și sper să vedem cât mai multe echipaje la start”, a declarat Sorin Itu, organizatorul Transylvania Classic.

Concurenții se pot înscrie deja la una pe site-ul oficial https://www.transylvaniaclassic.com/, iar la categoria Transylvania Classic vehiculele sunt împărțite pe categoriile B,C,D,E,F,G și H în funcție de anul de fabricație al mașinii între 1900 și 1990.

De asemenea, va exista, la fel ca și la alte mari competiții internaționale, categoria Young Timer pentru mașini produse după 1991.

La categoria Transylvania Electric se pot înscrie echipaje cu orice model de mașină electrică, indiferent de anul de fabricație, obiectivul principal fiind de a promova acest tip de mobilitate.

Transylvania Classic 2021 este o competiție dedicate mașinilor clasice și electrice.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută