Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/05/2021
Artă & Cultură / Teatru Muzică Viața Orașului

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 31 mai – 6 iunie

Teodora Bratu De Teodora Bratu
Comentarii BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 31 mai – 6 iunie Share BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 31 mai – 6 iunie


Muzici Vechi cu Timpuri Noi | Quantic Pub

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 31 mai - 6 iunie

Prima zi de vară se anunță a fi una melancolică, nu doar prin muzică, dar și prin reîntâlnirea în fața scenei, nu de la birou – marți, 1 iunie, cântăm Muzici Vechi cu Timpuri Noi, la Quantic Pub, de la ora 20:00. Dan Iliescu nu este doar parte a spiritului a celebrei trupe Timpuri Noi, dar și un simbol al rock-ului românesc. Chitarist și fondator, iar începând cu anul 2011, solist, a dus mai departe misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii, pe vremea în care versurile lor erau interzise la radio și TV. Poate a trecut Primăvara însă suntem Back in Business. La concert vine și Vecina cu Stere, Tanța, Adeline, Luca și Helga, căci E loc pentru toată lumea. Bilet: 55 lei (iabilet.ro).

Revolta poveștilor | Palatul Național al Copiilor

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 31 mai - 6 iunie

Nu se putea să îi uităm tocmai pe sărbătoriți, așa că în această marți, de 1 iunie, la Palatul Național al Copiilor, începe Revolta Poveștilor, de la ora 11:00. Ne readucem aminte de cel mai bun prieten din copilărie: imaginația, cea care dădea glas, chip și culoarea paginilor dintr-o carte. Plăcerea de a răsfoi s-a pierdut de ceva vreme, așa că sunt invitați cu mic, dar și cu mare, toți cei care cred că poveștile pot continua să existe doar dacă sunt citite, cultivate și iubite. Altfel, toate personajele îndrăgite, se înrăiesc și se revoltă, se urâțesc, ba chiar uită de unde vin și cine sunt. Regie: Tony Adam. Text: Sînziana Popescu. Distribuție: Marian Sas; Alexandru Ivănoiu; Sorin Aurel Sandu; Cătălin Frăsinescu; Cristian Neacșu; Irina Cărămizaru; Anca Pascu; Silvia Stanciu; Ștefania Dumitru; Magda Condurache; Mădălina Mihai; Manuela Hărăbor; Ana Maria Ivan; Silvia Maurițiu; Alexandra Dogaru; Andrei Dogaru. Bilet: 32.90 lei (mystage.ro).

Vița de Vie | Expirat Halele Carol

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 31 mai - 6 iunie

Mai mergem la un concert în această săptămână, de data aceasta cu cei de la Vița de Vie, miercuri, 2 iunie, de la ora 19:30, la Expirat Halele Carol. Dacă tot au împlinit 25 de ani de când au zguduit scena românească, revine în fața publicului una dintre cele mai remarcabile trupe de rock alternativ de la noi, care nu sa sfiit să cânte în stil rap, acustic, reggae sau de baladă atunci când este cazul. Praf de Stele, Varză, Basul și cu Toba Mare, Alungă tăcerea sau Luna și Noi sunt dovadă că indiferent de cât de mult timp ar trece poți să fii pe buzele a generații întregi. Bilet: 90 lei (iabilet.ro).

Noii infractori | Teatrul Național Ion Luca Caragiale – Sala Mare

BucurEȘTI aLIVE: săptămâna 31 mai - 6 iunie

Sâmbăta, 5 iunie, de la ora 19:30, la Teatrul Național Ion Luca Caragiale, ne bucurăm de Noii Infractori, piesa autoarei israeliane de succes Edna Mazia, în regia lui Ion Caramitru. O piesă cu un umor amar, în care familie onestă, aflată în căutarea care bunăstării de mult pierdute. O oglindă a unei societăți unde tentaţia banului, dorința de avere și putere obținute pe căi nu tocmai morale și riscante manevre de supravieţuire fac parte din grijile și rutina de zi cu zi. Distribuție: Virginia Mirea; Andrei Finți; Afrodita Androne; Ileana Olteanu; Cosmina Olariu; Daniel Badale; Alexandru Hasnaş; Alexandrina Halic; Silviu Biriş; Teodora Mareş; Aylin Cadîr; Diana Sar; George Piștereanu; Mihai Verbiţchi; Viorel Florea. Bilet: 20/ 50/ 70/ 100 lei (mystage.ro). 

  • Text de Teodora Bratu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.