Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/04/2021
Eat & Drink

Linea / Closer To The Moon – O experiență de going out la înălțime

Georgiana Roman De Georgiana Roman
Comentarii Linea / Closer To The Moon – O experiență de going out la înălțime Share Linea / Closer To The Moon – O experiență de going out la înălțime


Linea / Closer To The Moon a devenit rapid una dintre cele mai populare locații din București. Și-a câștigat faima în mod special datorită terasei de pe acoperiș unde te poți bucura de o priveliște uluitoare. Este un loc ideal pentru a petrece o seară de neuitat alături de prieteni, o aniversare sau chiar o petrecere a firmei, indiferent de anotimp. Pe timp de iarnă, terasa este împânzită de igluri transparente care contribuie la conturarea unui peisaj de poveste, demn de pozat și de instagramat. Deci nu este cazul să ne facem griji că nu putem beneficia de priveliștea de pe acoperiș dacă vremea nu este favorabilă.

Linea / Closer To The Moon – O experiență de going out la înălțime

Acest minunat skybar este situat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei. Accesul se face prin strada Lipscani, între Magazinul Victoria şi clădirea BCR (adresa: Calea Victoriei, nr. 17, Sector 3, București). Intrarea este semnalizată cu un neon luminos unde găsiţi şi liftul care vă va duce “To The Moon And Back”. Având în vedere situația actuală, vă puteți bucura de experiența Linea conform următorului program: de luni până joi în intervalul orar 12:00-22:00, iar de vineri până duminică în intervalul orar 10:00-18:00. Și pentru a fi sigur că te vei bucura de o masă doar a ta, nu uita de rezervare (doar telefonic la 0757 824 298)! 

Linea / Closer To The Moon – O experiență de going out la înălțime

Acest loc m-a cucerit iremediabil și totul a început în urma câtorva poze postate de prieteni pe Instagram. Auzind atâtea cuvinte de laudă, am spus “Gata, trebuie să merg acolo curând.”  De ce Linea? Muzică bună, servire excepțională și un meniu pe măsură. Acestea sunt doar câteva caracteristici cu care localul reușește să își atragă clientela. De asemenea, decorul modern este de excepție. Poți comanda paste, risotto, burgeri, salate și tot felul de deserturi. Pe scurt, cam tot ce găsești în majoritatea localurilor din centrul Bucureștiului. Chiar și cei pretențioși au de unde alege. Pulpa de rață cu texturi de dovleac și șnițelul de vită cu crochete de ciuperci și trufe sunt doar două dintre preparatele de elită care se regăsesc în meniu. De asemenea, dacă îți dorești un loc unde să te poți delecta cu cocktail-uri în diverse combinații, atunci trebuie să ajungi aici.

Linea / Closer To The Moon – O experiență de going out la înălțime

În ceea ce privește prețurile, nu pot spune că este un local prea ieftin având în vedere unde este situat. Pot spune doar că sunt prețuri specifice zonei, iar spre deosebire de alte localuri cu aspect de bar, la Linea ai de unde alege și cu siguranță cel puțin un preparat îți va face cu ochiul. Mi s-a părut chiar interesant faptul că ei nu au un meniu fizic. Există un cod QR pe care îl scanezi pentru a apărea meniul pe smartphone-ul propriu. Asta este chiar o metodă eficientă care împiedică într-o oarecare măsură râspândirea virusului, având în vedere actualul context al pandemiei. Personalul este amabil și se comportă profesional, nu aștepți foarte mult după comanda ta. Dacă vrei să ai parte de intimitate, într-un loc cu o priveliște unică, Linea/Closer To The Moon este alegerea potrivită. Superba panoramă spre construcțiile din inima capitalei este de vis. Clădirea de sticlă BCR, cupolele acoperișurilor de la Palatul CEC și de la Muzeul de Istorie, parcul Izvor, blocurile socialiste și Casa Poporului pot fi admirate de sus în acest loc special. Nu mai aștepta! Bucură-te de o experiență la înălțimea așteptărilor tale. 

Recomandare de GEORGIANA ROMAN

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută