Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/03/2021
Eat & Drink / Horeca

5 baruri din țară unde poți să bei un cocktail bun

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 baruri din țară unde poți să bei un cocktail bun Share 5 baruri din țară unde poți să bei un cocktail bun


Prima lună de primăvară e motiv de sărbătoare, așa că merită întâmpinată cu un cocktail bun, preparat cu atenție la detalii și la ingrediente. Am pregătit o listă care să te ajute în acest sens indiferent unde te-ai afla – București, Brașov, Cluj, Timișoara sau Iași. Ce nu putem să-ți spune de pe acum e cum va influența evoluția pandemiei programul de funcționare al acestor locuri, cel mai bine e să dai un telefon înainte. 

București – Oficiul 1 

 

Oficiul 1 trece drept unul dintre puținele localuri speakeasy din București, de aceea este încă un loc învăluit în mister. Oricum e un loc care experimentează mult cu cocktailurile și are în meniu niște preparate spectaculoase. În momentul de față funcționează la capacitate restrânsă, așa că e recomandat să faci o rezervare înainte. 

oficiul 1

 

Brașov – Aftăr Stube

 

E mișto la Aftăr Stube, indiferent dacă vorbim despre interior sau de terasa cu o vedere superbă spre Tâmpa. E întotdeauna voie bună aici, iar meniul e plin de băuturi interesante. Până se face mai cald afară merge în continuare vinul fiert, care e și el tot un cocktail, nu?

after stube

 

Cluj – FORM Cafe

 

Și în Cluj e incertă situația localurilor la interior. Nu se știe încă dacă în martie se vor redeschide sau vor rămâne închise. Însă, FORM Cafe a amenajat de ceva vreme o terasă încălzită și care-și așteaptă clienții cu o mulțime de cocktailuri calde: Ginger Mist, Hot G&T, Orange Pie și multe altele. 

formcafe

 

Timișoara – Cabinet 3

 

Dacă ești în căutarea unui cocktail bar în Timișoara, la Cabinet 3 e de mers ca la pomul lăudat. Dar ține cont să nu te duci cu sacul, ci cu o mare poftă de băut, pentru că o să tot vrei să încerci ce prepară băieții și fetele de aici. Aruncă un ochi pe pozele lor de pe Facebook și o să înțelegi de ce. În momentul de față face livrări be cocktailuri acasă, dar sperăm că se va și redeschide cât de curând. 

cabinet3ro

 

Iași – Oddity 

 

Băieții de la Oddity nu se încurcă când vine vorba de mixologie, știu să facă lucrurile ca la carte, dar să lase și loc pentru experimente care te vor face să zici „Mmmm!” sau „Wow!” – două chestii pe care chiar vrei să le auzi atunci când vorbim de cocktails.

Bar Odity

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută