Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2021
Eat & Drink

5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică Share 5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică


Iubirea trebuie sărbătorită oriunde te-ai afla, în orice oraș din România, și nu doar în zilele calendaristice care i-au fost dedicate. Așa că lista asta o să-ți fie de folos nu doar în luna februarie, ci oricând vrei să-ți scoți persoana iubită la o cină romantică. Totuși, am ținut cont de faptul că e foarte posibil ca pandemia să ne țină din nou pe terase, așa că toate localurile de aici au și terase (încălzite).

București – Suento

5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică

La Suento au fost construite niște separeuri superbe în grădină, cu scaune cu blană și încălzitoare care să anuleze gradele minus din termometre și contribuie la o atmosferă romantică spre hot. E neapărat de trecut pe aici și de văzut cum le-a ieșit, mai ales că tot aranjamentul dă foarte bine și în poze, nu mai zicem de mâncarea care este și ea cu Instagram appeal.

Adresă: Toamnei 101

Telefon: 0787.605.362

Brașov – Casa Hirscher

5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică

Terasa de la Casa Hirscher a atras întotdeauna priviri. Locul arată bine, iar oferta din meniu este pe măsură. O ieșire aici nu va fi doar romantică, dar și memorabilă, mai ales că restaurantul se află pe strada care se deschide cu o vedere perfectă spre semnul cu BRAȘOV, de pe Tâmpa.

Adresă: Piața Sfatului 12-14

Telefon: 0721.373.670

 

Cluj – Carrousel by Chios

5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică

Restaurantul Carrousel se află pe insula de pe lacul Chioș, din Parcul Central, în cadrul Vechiului Casino. Acum au pe terasă mai multe igluuri transparente și încălzite, iar vederea spre lac este una cât se poate de romantică, indiferent de anotimp. Însă, dacă lacul e înghețat, e ceva mai special totul, pentru că se transformă în patinoar.

Adresă: Parcul Central

Telefon: 0753.059.359

 

Timișoara – InThyme

5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică

Și priveliștea pe care o oferă InThyme este una deosebită, iar cât timp e frig afară au și terasă încălzită și cu luminițe. Mâncarea e bună, prețurile sunt corecte. În plus, așa cum spun și ei, bucătarilor de aici le place să pornească în călătorii gastronomice și să exploreze rețete faimoase, în forma lor autentică.

Adresă: Piața Unirii 13

Telefon: 0725.065.301

Iași – ZORI

5 locuri din țară unde să ieși la o cină romantică

ZORI îți propune o nouă abordare a tot ceea ce înseamnă experiențele de care poți avea parte într-un restaurant în Iași, dar și un „fain” dining accesibil, prietenos, pus într-un meniu autentic, creație a Head Chef-ului Marian Zăncianu. Unde mai pui că de Ziua Îndrăgostiților au un eveniment special: „Dragoste în Zori” – cu muzică live și un meniu deosebit pe care-l găsiți la ei pe Facebook

Adresă: Sf. Andrei 67

Telefon: 0784.897.777

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută