Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2020
Eat & Drink / Horeca

5 restaurante din țară de unde poți comanda meniul de prânz

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 restaurante din țară de unde poți comanda meniul de prânz Share 5 restaurante din țară de unde poți comanda meniul de prânz


5 restaurante din țară de unde poți comanda meniul de prânz

Încă nu știm ce va fi de la o săptămână la alta, ce restricții vor mai fi impuse de autorități, când și cum se vor redeschide restaurantele la interior sau dacă vom trece din nou la acel lockdown complet pe care l-am trăit în primăvară. În tot acest context, pentru a fi siguri, e bine să ne orientăm din nou spre delivery. Iată, așadar, 5 locuri din țară de unde poți comanda un meniu de prânz bun: 

 

București – Lente 

Cei de la Lente au meniuri de prânz care se schimbă de la zi la zi și sunt anunțate la fiecare început de săptămână. Deci, îți poți organiza de la ei prânzul de luni până vineri. Un meniu de prânz cu supă, fel principal și desert costă 27 de lei, iar felurile de mâncare propuse sunt ale oneste, de care nu te saturi niciodată.

Lente

  Lente, facebook/Lente

Brașov – Simone/ fixelli

Simone s-a mutat din centrul Brașovului la prietenii de la fixelli, unde continuă să gătească mâncare delicioasă cu care și-a obișnuit până acum clienții. Poți comanda de la ei meniul de prânz și îți va fi adus pe bicicletă și în caserole biodegradabile în oricare dintre zonele Blumăna, Avangarden, Scriitorilor, Răcădau, Centru Civic, Schei și Centru Istoric. 

Bistro Simone

  Simone-Foixelli, facebook/Simone

Cluj – Stradale 

Stradale este restaurantul lui Chef Foa, iar aici găsești tot ceea ce îți poftește inima: mic dejun, supe, salate, tocănițe, deserturi și, bineînțeles, meniul zilei. Acesta cuprinde o ciorbă/supă și un fel principal cu garnitură, la prețul de 24-26 lei. Există și meniul zilei în varianta vegetariană, care este un pic mai ieftin. De reținut că mâncarea este gătită până la ora 15:00.

Stradale
 Stradale, facebook/Stradale

 

Timișoara – Jolie Bistro 

Nu trebuie decât să arunci un ochi peste pozele de pe Facebook cu preparatele de la Jolie Bistro pentru a te convinge că, dacă ești din Timișoara, trebuie să-ți comanzi prânzul măcar o dată de aici. Pastele, preparatele din pește și carne de vită sunt printre cele mai apreciate. 

Jolie BIstro

 Jolie Bistro, facebook/JolieBistro

Iași – Krud 

Meniul zilei la Krud, un local din Iași recomandat și de Gault&Millau și care folosește ingrediente de la producători locali, costa 28 de lei. Acesta e compus dintr-o supă/ ciorbă, un fel principal, apă și cafea. Trebuie știut că atunci când vrei să-ți fie livrat acasă comanda minimă e de 60 de lei.   

Krud

Krud, facebook/Krud

 

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută