Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 16/11/2020
Film

Sylvester Stallone se alătură distribuţiei filmului The Suicide Squad

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Sylvester Stallone se alătură distribuţiei filmului The Suicide Squad Share Sylvester Stallone se alătură distribuţiei filmului The Suicide Squad


Regizorului James Gunn a anunțat prin intermediul contului personal de Instagram că Sylvester Stallone se va alătura distribuţiei complexe a filmului “The Suicide Squad”. 

“The Suicide Squad”, regizat de James Gunn este programat să fie lansat pe 6 august 2021.

Regizorul James Gunn a făcut anunţul pe contul personal de Instagram, unde a menționat că între el și Sylvester Stallone există și o legătură de prietenie, pe lângă relația profesională pe care o împărtășesc din nou pe platourile de filmare.

Cei doi au lucrat anterior pentru “Guardians of the Galaxy Vol.2”, film în care Stallone l-a interpretat pe Stakar Ogord.

“Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu prietenul meu şi colaborarea noastră la The Suicide Squad nu e o excepţie. În ciuda faptului că Sly este un star emblematic, multă lume nu ştie ce actor uimitor este acest tip”.

Gunn, care a scris şi scenariul, s-a inspirat din benzile desenate din anii ’80 “Suicide Squad” şi va include noi personaje în poveste. Până acum, filmul îi are în distribuţie pe Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi şi Viola Davis.

O continuare a “Suicide Squad” din 2016, în regia lui David Ayer, a fost anunţată înainte ca filmul să fie lansat. Ayer a renunţat la proiect în decembrie 2016 pentru a lucra la filmul “Gotham City Sirens”.

Pentru mai multe știri din lumea filmului, intrați pe www.cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.