Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/10/2020
Zile si Nopti

FC Hermannstadt joacă pe terenul Gaz Metan Mediaș, până la finalizarea lucrărilor de pe Stadionul Municipal Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii FC Hermannstadt joacă pe terenul Gaz Metan Mediaș, până la finalizarea lucrărilor de pe Stadionul Municipal Sibiu Share FC Hermannstadt joacă pe terenul Gaz Metan Mediaș, până la finalizarea lucrărilor de pe Stadionul Municipal Sibiu


Echipa de fotbal a Sibiului va disputa meciurile programate pe teren propriu pe arena echipei Gaz Metan Mediaș, din cauza lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu, a transmis clubul sibian de fotbal.

”Echipa noastră va fi nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Suntem bucuroși să vă anunțăm că aceasta va fi Stadionul Gaz Metan din Mediaș! Așadar, rămânem în județul Sibiu, la vecinii noștri de la Gaz Metan, până la finalul acestui sezon competițional, 2020-2021”, a anuntat Hermannstadt, care a transmis public mulțumiri conducerii Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș.

pentru înțelegerea de care s-a dat dovadă și pentru sprijinul pe care îl asigură astfel dezvoltării fotbalului #SIBIAN!

Primul meci pe care echipa noastră îl va disputa în noua locație va fi în următoarea etapă de Liga 1, pe 18.10.2020, ora 18:45, contra celor de la U.T.A. Arad.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.