Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2020
Eat & Drink / Bere craft Viața Orașului / Horeca

5 terase din țară cu bere artizanală

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 terase din țară cu bere artizanală Share 5 terase din țară cu bere artizanală


Ce e mai bun ca o bere artizanală rece, când afară s-a instalat canicula? Două beri artizanale reci! Așadar, iată 5 terase din țară unde vei găsi multă bere bună, făcută de oameni pasionați de această licoare și care pun calitatea pe primul loc. Singura problemă e că e posibil să vrei să încerci cât mai multe sortimente și atunci realitatea devine un pic cam acidulată.

Zeppelin Pub

București

Zeppelin Pub

Un adevărat templu al berii bune, Zeppelin este un must pe orice listă de pub crawling. Se găsesc multe sortimente de bere artizanală autohtonă, dar și foarte multe beri craft străine. Găsești aici și rarități, specialități, curiozități, trebuie doar să vii cu poftă de băut și deschidere către toate cele peste 100 de sortimente de bere.

Adresa: Str. Marin Serghiescu 7 | Telefon: 0734.608.838

fixelli

Brașov

fixelli

Când vrei să scapi de aglomerația din centrul vechi al Brașovului și să bei o bere bună pe o terasă plină de verdeață și oameni interesanți, mergi la fixelli. Pe lângă beri artizanale și cafea bună, vei găsi aici și multe biciclete și accesorii pentru acest minunat vehicul. E posibil să vii pentru o bere, dar să pleci acasă cu o bicicletă.

Adresa: Str. Victor Babeș 32 | Telefon: 0770.492.176

Reciproc

Timișoara

Reciproc

Și timișorenii sunt pasionați de berea artizanală. Au câțiva berari care fac niște băuturi senzaționale. La Reciproc, „un loc unde pasiunea pentru gust și calitate se întâlnește cu solidaritatea, iar impactul local, cu miza globală a unei economii echitabile”, găsești peste 50 de beri artizanale românești. Să tot vii, să le încerci pe toate!

Adresa: Str. Mărășești 14 | Telefon: 0756.081.961

Blend. Brews & Bites

Cluj

Blend. Brews & Bites

În Cluj poți merge la sigur la Blend. Brews & Bites, pentru o bere bună și un brunch pe măsură. Localul are în meniu peste 70 de sortimente de bere artizanală, atât la draft cât și la sticlă, iar aici ai toate șansele să găsești cele mai noi beri artizanale de pe piață. Unde mai pui că organizează și tot felul de evenimente dedicate berii craft din România.

Adresa: Str. Piezișă 8 | Telefon: 0770.552.957

Beer Zone

Iași

Beer Zone

Pentru bere bună în Iași, Beer Zone este cu siguranță locul în care trebuie să mergi. Aici au peste 200 de sortimente de bere și 24 de beri la draught. Bineînțeles, vei găsi aici și tot felul de experimente ale berarilor români, care nu se mai satură să-și exerseze creativitatea cu această licoare.

Adresa: Str. Alexandru Lăpușneanu 16 | Telefon: 0761.239.673

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută