Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2020
Viața Orașului Eat & Drink / Drink

CITY DRINK | Cocktailuri de vară

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii CITY DRINK | Cocktailuri de vară Share CITY DRINK | Cocktailuri de vară


Tropical Breeze 

CITY DRINK | Cocktailuri de vară

Ușor de realizat, cu câte 75 ml de suc de portocale, de ananas, și de mango. Pentru un plus de savoare tropicală, poți adăuga și puțin lapte de cocos. Toate acestea sunt amestecate cu gheață măcinată, turnate în pahare de Martini și decorate cu felii de portocale și ananas.

 

Pina Colada

CITY DRINK | Cocktailuri de vară

Se face din 45 ml de rom alb, 45 ml de cremă de cocos, 75 ml de suc de ananas și gheață pisată. Există unele variante în care crema de cocos este înlocuită cu un lichior de cocos, iar altele în care se folosește frișcă, lapte sau chiar smântână, dar lactatele fac cocktailul mai greu.

 

Shirley Temple 

CITY DRINK | Cocktailuri de vară

Numit după celebra actriță copil a anilor ‘30, cocktailul Shirley Temple este adesea preferat în varianta sa fără alcool. Se prepară din sirop de grenadine, bere de ghimbir (poate fi înlocuită de Sprite sau apă tonică) și gheață. Se ornează cu cireșe Maraschino.

 

Mai Tai 

CITY DRINK | Cocktailuri de vară

Tradus ”bun” din limba tahitiană, se obține din 40 ml de rom alb, 20 ml de rom maro, 15 ml de curaçao de portocale, 25 ml de suc proaspăt de limetă, 15 ml de sirop de migdale și gheață pisată. Ingredientele se amestecă în shaker, iar băutura se servește într-un pahar rocks.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.