Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2020
Lifestyle / Sport Viața Orașului

3 terenuri unde poți practica cel mai sigur sport pe vremea pandemiei

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 3 terenuri unde poți practica cel mai sigur sport pe vremea pandemiei Share 3 terenuri unde poți practica cel mai sigur sport pe vremea pandemiei


Având în vedere că e din ce în ce mai clar că ne paște un al doilea val al pandemiei de COVID-19, e de luat în considerare un studiu efectuat de Universitatea Politehnică din Torino, înființată încă din 1859, care și-a propus să afle ce sporturi sunt cele mai puțin riscante în acest context. Cercetarea a fost realizată la cererea Comitetului Olimpic Italian și au fost studiate aproape 400 de sporturi individuale și de echipă. S-a ajuns la concluzia că există cinci grupe de risc, cu grupa 0 reprezentând cel mai mic risc pentru contaminare. Sporturile din această categorie ar fi tenisul, golful și echitația. Așadar, cum în București e mai complicat să practici golf sau echitație, iată 3 terenuri pe care te poți apuca în siguranță de tenis.

AS CLUB POLITEHNICA

Prețuri între 30 lei/oră și 50 lei/oră

Str. Alexandru Ivasiuc 7, tel. 0746.643.774

" "

3 terenuri unde poți practica cel mai sigur sport pe vremea pandemiei

Aflată în zona de vest a Bucureștiului, această bază sportivă pune la dispoziția tuturor peste 10 terenuri de tenis, cu prețuri accesibile. Pentru cei care doresc să-și dea copiii la acest sport, e bine de știut că există aici și o școală de tenis care-și dorește să crească cât mai mult. Ce-i drept, fiind plasată între blocuri, nu ai cel mai plăcut ambient, dar odată prins în meciul de tenis nu o să mai ții cont de asta.

COMPLEX SPORTIV 2000

Prețuri între 40 lei/oră și 50 lei/oră

Str. Gabriela Szabo 3 – 11, tel. 0746.643.774

3 terenuri unde poți practica cel mai sigur sport pe vremea pandemiei

Complex Sportiv 2000 este cea mai modernă bază sportivă din cartierul Militari. Pune la dispoziție 6 terenuri de tenis exterioare și 2 interioare, iar Academia de Tenis Sever Dron de aici pregătește copiii pasionați de tenis, de la noțiunile de bază ale jocului și până la un nivel de performanță, facilitând participarea la competițiile organizate de Federația Română de Tenis. E bine de știut că există aici și un bazin de înot, dar și terenuri de baschet.

SUD ARENA

Prețuri între 40 lei/oră și 50 lei/oră

Şos. Vitan Bârzeşti 5-7, tel. 0737.337.037

3 terenuri unde poți practica cel mai sigur sport pe vremea pandemiei

Sud Arena e o bază sportivă aflată ceva mai departe de blocuri și cu mai multă verdeață în jur, e dotată cu 5 terenuri de tenis de câmp cu zgură, dar pune la dispoziția doritorilor și terenuri de tenis cu piciorul sau fotbal. De asemenea, e bine de știut că aici există și o terasă și un restaurant.

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută