Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2020
Artă & Cultură / Teatru Evenimente

#ZILESINOPTIACASA | Milionul, nepoatele şi milionara

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #ZILESINOPTIACASA | Milionul, nepoatele şi milionara Share #ZILESINOPTIACASA | Milionul, nepoatele şi milionara


Teatrelli s-a alăturat campaniei #StămAcasă și oferă acces gratuit chiar la performance-urile din stagiunea curentă, dând astfel şansa tuturor consumatorilor de teatru, nu doar bucureşteni, să aibă acces prin intermediul programului Teatrelli Online la reprezentaţia cunoscutei comedii scrise de dramaturgul american Ken Ludwig, Leading Ladies.

Milionul, nepoatele şi milionara, care se va difuza miercuri, 22 aprilie, în intervalul orar 18:00-23:00, pe site-ul www.teatrelli.com, are ca personaje principale doi actori de teatru shakespearian, Leo si Jack, care se pretind rudele unei milionare cu speranţa că vor primi parte din moştenirea ei.

" "

”Piesa lui Ken Ludwig este o comedie bulevardieră savuroasă, pe teme shakespeariene, în care tipologiile shakespeariene evoluează în registrul bulevardier, iar situațiile de comedie bulevardieră se construiesc pe canavaua subiectului shakespearian. Autorul extrage tot ceea ce este mai bun din comedia bulevardieră și din cea shakespeariană și creează un text unic, extrem de original, cu un potențial comic nelimitat, ce oferă prilejul unor recitaluri actoricești de excepție. Acesta este motivul pentru care, ca regizor, am ales acest text; ca să ofer colegilor mei actori bucuria unor roluri comice de excepție.” – Șerban Puiu 

Spectacolul reunește mai multe generații de actori, astfel încât tineri debutanți joacă alături de actori în plin avânt profesional, dar și cu actori în deplină maturitate artistică, precum și cu veterani ai scenei.

Trailer chiar AICI

Spectacolul îi are în distribuţie pe Adela Mărculescu, Ştefan Velniciuc, Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Raluca Ghervan, Adelina Toma, Valeria Stoian, Adrian Gheorghe, Alexandru Prica, Vlad Linţă și Timotei Grămesc, iar regia este semnată de Şerban Puiu. Luana Drăgoiescu este autoarea scenografiei.

Urmăriţi aici invitaţia la teatru, transmisă de acasă, de către COSMIN SELEŞI, interpretul lui Leo în Milionul, nepoatele şi milionara:

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută