Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/04/2020
Artă & Cultură Evenimente

Arsenic şi dantelă veche @ Teatrelli

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Arsenic şi dantelă veche @ Teatrelli Share Arsenic şi dantelă veche @ Teatrelli


Teatrelli s-a alăturat campaniei #StămAcasă și oferă acces gratuit chiar la performance-urile din stagiunea curentă, dând astfel şansa tuturor consumatorilor de teatru, nu doar bucureşteni, să aibă acces prin intermediul programului Teatrelli Online la reprezentaţia faimoasei comedii polițiste scrisă în 1939 de Joseph Kesselring, jucată cu un imens succes pe Broadway, cu peste 1400 de reprezentații.

Duminică, 19 aprilie, în intervalul orar 18:00-23:00, pe site-ul www.teatrelli.com se va difuza Arsenic şi dantelă veche, considerată a fi cea mai de succes piesă scrisă de autorul american și „una din cele mai bune comedii de pe Broadway, atât de amuzantă încât a devenit de neuitat”, conform recenziilor vremii.

Plecând de la premise absolut fabuloase, prezentate cu multă candoare și infinită seninătate de către personajele principale, două bătrânele simpatice și inofensive, povestea crește printr-un suspans captivant și prin răsturnări de situație inedite, ce complică acțiunea piesei până la demență, spre încântarea publicului, oferind astfel prilejul unor splendide recitaluri actoricești. De altfel, producția Teatrelli reunește o serie de nume importante ale teatrului românesc.

Trailer poate fi vizualizat AICI  

Spectacolul îi are în distribuţie pe Adela Mărculescu, Alexandrina Halic, Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Alexandra Velniciuc, Vlad Ianuş, Marcelo Cobzariu, Ştefan Pavel, Cristian Boieriu, Ştefan Velniciuc, Dorin Enache și Claudian Şiman, iar regia este semnată de Şerban Puiu. Radu Mihalache este autorul muzicii originale iar Roxana Dumitrache şi Andrei Răduţ a scenografiei.

Urmăriţi aici invitaţia la teatru, transmisă de acasă, de către ALEXANDRA VELNICIUC:

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.