Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2020
Eat & Drink

Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă Share Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă


Anul acesta vom petrece cu toții un altfel de Paște, unul în autoizolare, departe de mesele extinse în familie și de vizitele pe la rude. Facem asta tocmai pentru că ne pasă de sănătatea aproapelui.

#Stămacasă tocmai pentru că vrem să avem un viitor cât mai lung împreună.

De aceea, poate că este o ocazie bună să încercăm ceva nou și la capitolul masa de Paște. În loc s-o pregătim, o comandăm de la oameni care se pricep și care au nevoie de cât mai multe comenzi în perioada asta pentru ca business-ul lor să supraviețuiască și când lucruile vor reveni la normal.

 

NOUA

 Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă

Bucătăria și preparatele de la NOUA sunt foarte apreciate. Dacă n-ai apucat să treci pe la ei până acum, lasă-i pe ei să-ți facă masa de Paște. Nu o să regreți, în plus au și prețuri bune, iar specialitatea lor este tocmai bucătăria românească reinterpretată.

Preț: 160 lei / 2 pers, 275 lei / 4 pers

Facebook: facebook.com/NOUA.bucatarieromaneasca/

 

Simbio

 Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă

Și cei de la Simbio au pregătit un meniu pentru Sărbătorile Pascale, cu produse tradiționale preparate cu ingrediente de calitate. În plus, au și vinuri pe care le poți comanda pentru masa de Paște.

Preț: ~250 – 400 lei

Facebook: facebook.com/SimbioKitchenBar

 

J’ai Bistrot

 Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă

La J’ai Bistrot comanzi masa de Paște și faci și o faptă bună, pentru că 10% din fiecare comandă se duce către Casa Bună, un ONG care încearcă să le îmbunătățească viața copiilor care provin din familii defavorizate din Ferentari. Deci, ce poate fi mai frumos și mai în spiritul acestor sărbători? 

Preț: 350 lei

Facebook: facebook.com/JaiBistrotBucuresti/

 

Sole d’Italia

 Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă

Sole d’Italia este un restaurant cu specific italienesc din vestul Bucureștiului, iar cu ocazia Sărbătorilor Pascale au un meniu cu produse perfecte pentru mesele românilor, chiar dacă nu sunt după rețete 100% românești, ci cu influențe italienești.

Preț: ~300 lei

Facebook: facebook.com/soleditaliabucharest

 

Vatra Neamului

 Restaurante care-ți livrează masa de Paște acasă

Vatra Neamului este un restaurant cu specific românesc recomandat și de Gault&Millau și de la care în această perioadă poți comanda masa de Paște. O poți face direct de pe site-ul lor, unde vei găsi chiar și platouri de 4 persoane, servite pe blat de stejar, dar și ouă roșii, în cazul în care n-ai avut timp să vopsești acasă.

Preț: ~300 lei

Facebook: facebook.com/vatraneamului

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.