Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/03/2020
Eat & Drink Viața Orașului

De acum puteți comanda înghețata preferată de la gelateria EIS[kalt] pentru acasă

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii De acum puteți comanda înghețata preferată de la gelateria EIS[kalt] pentru acasă Share De acum puteți comanda înghețata preferată de la gelateria EIS[kalt] pentru acasă


Gelateria EIS[kalt] – 100% natürliches Eis din Piața Sfatului vine în perioada aceasta cu sortimente de înghețată naturală pline de vitamine. Mai nou, puteți comanda telefonic caserole de 500g și 1000g.

www.freepik.com/free-photos-vectors/nature

Știați că acum puteți alege înghețată din lamaie, ghimbir și mentă?

Lămâia e cunoscută pentru efectele sale terapeutice și beneficiile în tratamentul infectiilor gatului, excesului de greutate, problemelor parului și a tulburarilor respiratorii. Vitamina C, vitamina B, fosforul, proteinele si carbohidrații sunt câteva  elememtele care o fac un aliment minune. Nici ghimbirul nu e mai prejos, el având proprietăți antifungice, antiinflamatoare, bun (printre altele)  pentru durerile musculare, astm, hipertensiune arterială, gută, artrită reumatoidă, osteoartrită și pevenirea diabetului și a ulcerului.

De acum puteți comanda înghețata preferată de la gelateria EIS[kalt] pentru acasă

Pentru cei care țin post în perioada aceasta, sau pentru veganii declarați, vă sunt la dispoziție și următoarele arome: capsuni, zmeura, fructe de pădure, mure și coacăze. Urmează portocale cu busuioc, limonadă și mango cu cireșe.

www.freepik.com/free-photos-vectors/summer

Iar zilele acestea, s-au luat măsuri împotriva COVID-19, și puteți comanda telefonic o caserolă de 500g (40 lei) sau 1.000 g. (75 lei) pe care doar treceți să o ridicați din gelaterie, sau așteptați să vă fie adusă la mașină pe Mureșenilor (colț cu Unicredit).

Îl locație găsiți dezinfectant și sunteți rugați să păstrați distanța de 1 m între dumneavoastră.

0734205305

0728640478

Piața Sfatului 3/ L-D 12-17

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută