Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2020
Evenimente

TO KILL FOR… cu Gruia Dragomir și Laurențiu Bănescu

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii TO KILL FOR… cu Gruia Dragomir și Laurențiu Bănescu Share TO KILL FOR… cu Gruia Dragomir și Laurențiu Bănescu


Cu toții avem lucruri sau experiențe pentru care ne-am dorit ca 2020 să vină mai repede. Bineînțeles, e greșit să-ți trăiești viața fiind tot timpul în expectativă, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre un wishlist cu chestii mișto, din care să se poată inspira oricine atunci când caută să-și facă mai interesant timpul care se scurge între două dorințe personale.

 

Image result for QUITTERS NEVER WIN: MY LIFE IN UFC

Gruia DRAGOMIR (ZN)

Fiind pasionat de MMA și box, aștept cu nerăbdare nu doar evenimentele sportive anunțate deja pentru 2020, dar și o carte scrisă de o legendă a sporturilor de contact: MICHAEL BISPING. Se numește „QUITTERS NEVER WIN: MY LIFE IN UFC” și este autobiografia luptătorului britanic care a intrat în Ultimate Fighting Championship Hall of Fame, dar a plătit un preț scump: a pierdut un ochi și un genunchi în urma accidentărilor suferite în octagon. Va apărea pe 21 ianuarie.

 

Related image

Laurențiu BĂNESCU (co-fondator Zăganu)

Abia aștept să merg în 2020 în America, la un festival unde se va reuni trupa RAGE AGAINST THE MACHINE, una dintre favoritele mele. Acolo va exista, surpriză, și un Craft Beer Bar cu peste 120 beri artizanale la draught.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută